banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Harran Üniversitesi Urfa büyükşehir belediyesi Eğitim

AK Partiden SP, CHP, BDP ve MHP'ye bayram ziyareti

AK Parti Şanlıurfa AK Parti İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Çadırcı, Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri İŞbrahim İstegün ve Sait Aydın’dan oluşan AK Parti heyeti bayramlaşmak için MHP Şanlıurfa İl Binasına geçerek MHP İl Başkanı İbrahim Özyavuz ve MHP’lilerle bayramlaştılar.

Daha sonra sırayla BDP; İl Binasında BDP İl Başkanı Halit Yıldıztekin, SP’de İl Başkanı Halil Yiğit ve partililerle bir araya gelerek bayramı kutladılar.


Son olarak CHP’ye geçen AK Parti heyeti burada merkez ilçe başkanı Adnan Öncel ve partililerle bayramlaştılar.


Bayramlaşmanın kardeşlik ve barış olduğuna dikkat çeken AK Parti Şanlıurfa İl İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Çadırcı; “Bayram, kaynaşma ve barışın diğer adıdır. AK Parti olarak Şanlıurfa’da bulunan diğer siyasi parti temsilcilerini ziyaret ederek bayramlaştık. Bayram kardeşlik ve barış demektir” dedi.

 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.