banner2

Mimsiz medeniyetlerde savaşın kuralı yoktur. Hak, hukuktan, hele sermaye,Teknolojinin tüm araçları elinde ise, alt yapısı hazırlanmış, maşalar cellatlara aşık iseler, bir topluma, devlete çullanmak at yemi gibidir. Bu kan seviciler, işgal severler hukuk, insan haklarını da tanımazlar.

Önce alt yapısını hazırlarlar, maşaları tam ipoteklidir.Tüm söylemleri sözde barış çabaları haincedir. Yalancıdırlar, iki yüzlüdirler. Her asırda savaşlar olmuştur. Teknoloji Asrında Savaşlar kalleşçedir. Acımasızdır. Erkekçe değil, ödlekçedir.

İslam Dininde şu beş şey için savaş yapılır. Mal, Can, Nesil, Akıl ve Din (Zarurat'ı Hamse) İslam Dinini istediği Sulhu selamettir. Savaşmaya mecbur kalınırsa komutanlara şu tavsiyeler yapılır. Haddi aşmayın. Çocuk, kadın, yaşlı, sivil, işçi, Din Adamlarını,ibadet edenleri öldürmeyin. Cami, kilise, Hastahane, ilim yuvalarına karışmayın. Ekinlere, meyve ağaçlarına zarar vermeyin. Yani savaşta insani, vicdani, Ahlaki ilkeler vardır.

İslamda Cihad etmek bazen farz olur. Şimdi Farzdır. Rabbimiz Buyurur: "Size karşı savaş açanlara sizde Allah yolunda savaş açın. Fakat haddi aşmayın. Muhakkak ki, Allah haksız yere saldıranları sevmez." Bakara süresi 190.Ayet.

"Savaş hoşunuza gitmediği halde size farz kılındı.Hoşlanmadığınız bir şey çoğu kere sizin için hayırlı olabilir. Yine sevdiğiniz bir şeyde çoğu kere hakkınızda şer olabilir Allah bilir siz bilemezsiniz." Baka ra süresi 216.Ayet.

"Artık fitne kalmayıncaya ve Din tamamen Allah'ın oluncaya kadar onlarla savaşın" Bakara süresi Ayet.193.

Efendimiz S.A.V.de şöyle buyurur: "Ben savaş peygamberiyim." Ahmed.B.H396
Savaş yıkımdır. İsrailin Filistine Savaşı ise! soykırımdır. Savaş suçu işlemedir, devlet terörüdür. Acımasız suç işleme makinesidir. Filistine karşı işlenen cinayetleri durdurmak için İslam işbirliği teşkilatının çağrısı ile, 57 İslam ülkeleri liderleri 11 Kasım 2023 Cumartesi günü Suudi Arabistan başkenti Riyatta toplanacaklarmış alacakları kararları göreceğiz.Telkin hiç bir fayda sağlamayacak, cesurca müeyyideler uygulanmalıdır. Katil taraftan Sulh beklemeyin Hakkın kabul edilmediği yerden hak aramak Hak adına haksızlıktır.

Plan şudur; Gaz eyi boşaltmak, hain, ödlek, kukla Mahmut Abbası Filistin Devlet başkanı yapmak, katil israilin Güvenligini garantilemektir. Zalimlerin bir hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı olacaktır. Katillerin Ebrehe ordusu gibi Filleri varsa Allah'ın izniyle Mazlum Hamasın da Ebabil kuşları vardır.

iki bloklu bir Dünya düzeni vardır. Ücücü blok İslam ülkeleri ile olmalıdır. Onlar gibi değil, Adalette, Sulhu selamet te birlikte oluşumlar oluşturmalıdırlar. Gavur Müslüman bu adil oluşumlardan istifade etsin hayal mi acaba...

İslam Ülkelerinin tümün de yönetim bazında hiç biri gerçek bir adil düzenin kurulmasına taraftar değildir. Taki saltanat ve sömürü devam etsin. Halkta alıştırılmış, köleleştirilmiş. Her mahalle de cami, kuran kursu, medreseler, minareler, zikirhaneler, Spor tesisleri daha ne istiyorsunuz?

İçi boş altılmış bir uyduruk İslam anlayışı, bu amellerle Cennet bile vadediliyor. Türkiye hariç , Mısır Suudi Arabistan, Emirlikler, Ürdün Arap ülkelerinin çoğu, hain Mahmut Abbas'ın Ramallah yönetimi Haması, ne kadar zulme baş kaldıran varsa hepsini Terörist olarak kabul ediyorlar. Ok yaydan çıktıktan sonra, barış savaş kadar zordur. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.