banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa'da silahlı kavgada ölenlerin cenazesi yakınlarına teslim edildi

Şanlıurfa’da dün meydana gelen katliam gibi kavgada hayatını kaybedenlerin cenazeleri,Şanlıurfa Adli Tıp kurumundaki işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Avcı ailesine ait 4 cenaze defnedilmek üzere Karaköprü ilçesine bağlı Mehmetçik kırsal Mahallesi'ne götürülürken, Polat ailesinin cenazesi ise dün gece saatlerinde olayın yaşandığı Remzi kırsal Mahallesi'nde defnedildi.


Dün arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden 5 kişinin otopsi işlemleri tamamlandı. Adli Tıp Kurumuna giden yakınları, Mehmet Emin Avcı, Ömer Avcı, Mustafa Avcı ve Elif Avcı’nın cenazesini alarak defnetmek üzere Karaköprü ilçesine bağlı Mehmetçik kırsal Mahallesi'ne götürdü. Kavgada hayatını kaybeden İbrahim Polat’ın cenazesi ise dün gece saatlerinde morgdan alınarak Remzi kırsal Mahallesi'nde defnedildi.


Olay, dün öğleden sonra Şanlıurfa-Bozova karayolunun 18’inci kilometresinde bulunan Remzi kırsal Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, akraba olan Avcı ve Polat aileleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada Mehmet Emin Avcı, Ömer Avcı, Mustafa Avcı, Elif Avcı ve İbrahim Polat hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı. Jandarma ekipleri, kavgaya karıştıkları belirlenen 6 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.