banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Harran'da İlginç Eylem: Yola Ağaç Diktiler

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde geçtiğimiz günlerde yağan yağmurdan dolayı her zaman oluşan gölette balık tutma eylemi yapan Harranlılar yeni ve ilginç bir protestoya daha imza attı. 
​Harran Belediyesi'nin Son İcadı Türkiye’ye Örnek Olacak

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde geçtiğimiz günlerde yağan yağmurdan dolayı her zaman oluşan gölette balık tutma eylemi yapan Harranlılar yeni ve ilginç bir protestoya daha imza attı.
 Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde geçtiğimiz günlerde yağan yağmurdan sonra yollardaki çukurlara biriken suda balık tutma eylemi yapan Harranlılar, tepkilerini zeki bir şekilde göstermek için yeni bir protestoya imza attı.
 Daha Önce Defalarca Sorun Gündeme Getirdik
Şanlıurfa’nın kış aylarında özellikle kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların çilelerini sık sık gündeme getiriyorduk. Gündeme gelen haberlerde vatandaşlar, seslerini yetkililere duyurmak için çektikleri çileleri kızgın bir dille cep telefonu kamerasına kaydedip, yerel haber kanallarına göndererek yetkililerin kendilerine yardımcı olmalarını istiyorlardı.
  
Harranlıların yaptığı bu etkili ses duyurma yönteminde bozuk yolların çukur kısımlarına çiçek ve ağaç fidanları dikildi. Vatandaşlar; “Yol yol değil, bari çevre düzenlemesi yapalım, çukurlara ağaç ve çiçek ekerek Harran'ın yeşillendirelim” yorumunda bulundu.
 
Mehmet Özyavuz’un Son İyiliği Olsun
“Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’un gitmeden önceki son iyiliği şu yollarımızı yapmak olsun” diyen vatandaşların yaptıkları bu eylemi Urfa.com ekibi olarak destekliyor ve Harran yetkililerine sesleniyoruz; “Harranlı vatandaşların diktikleri ağaçları ve çiçekleri yeşillendirmeleri için herhangi bir çaba harcamanıza gerek yok. Yağışlardan elde edilen sularla vatandaşların diktikleri bu ağaç ve çiçekler boy verip yeşerecek zaten. Ta ki sizler o yolları yapana kadar.”
Kayna: Urfa.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.