banner2

Toplumun temel taşı ailedir. Batıl, batılılar islam beldelerinde aileyi parçalamışlar Çalışmalarının semeresinide almışlar diyebiliriz. Bu tahribat bir plan ve proje dahilinde olmuştur. İşbirlikçilerle eş güdümlü çalışarak fonlanmış, aile yuvaları büyük bir darbe almıştır.

Siyasetçiler aileyi güçlendirmek için sözde yasalar çıkarmaya çalışsın çabalasın.Tahribat yıllarca tamire muhtaç. Boşanmalar, kadın cinayetleri, dağılan yuvaların fiğanları arş-ı Alayı inletiyor. Müsebbipleri de çağdaşlık adına suç ortaklarıdır.

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de geçim sıkıntısı, pahalılık, haksız vergiler, zamlar toplum fertlerinin uykularını kaçırmış, umutsuzluk kabusu ile gün geçirmektedir. Çıkış yolu sömürgen Bankaların kredilerinde aranmış, mazlum halk teşvik edilmiştir.Toplum fertlerinin çoğu kredi borcu, kart borçlarından icralık olmuş moraller sıfırlanmıştır.

Milyonlarca dar gelirli cüzi sosyal yardımlarla ayakta kalabilmiştir. Açıklanan enflayon, ihracat rakamları karın doyurmamakta, itimat güvenler zedelenmiştir.

Bunlar yaşanırken, bizi idare edenler, idareye talip olanlar israflı mitinglerindende vaz geçmemektedirler. Yapılan masraflarla fabrikalar yapılır istihdam sağlanır açlara bir nebze tiryak olur.

Nedense dünyalık itibardan kimse feragat edeceklerine bir birleriyle yarış halindeler.Tüketim maddelerinin zam hırsızı aranıyor bir türlü bulunamıyor. A...buldum diyenler var kapi talizmin emici hortumları marketler. Marketleri kurmaya tesvik edenler, destekle yenler şişirenlerin hezeyanları samimiyet sizliktir. Besle kargayı oysun gözünü misali....

Üniversitelerin çok olması ile övünmek hamasi nutuklardır. Egitim maddeci, ezbercidir. Üretim hormonludur. İdealsızdır. Maneviyatsızdır. Amelsiz yaşam tarzını ikamedir. Diplomalı işsizler ordusunu oluşturmadır.

Hasılı kelam; Bir toplumda adalet eşit paylaşım yok. yalan, iftira, rey uğruna iyi amelleri imha varsa O, toplum istikameti kayıp etmiş demektir.

Fikir ayrılıkları bir toplumun zenginliğidir.Tahammülsüzlük istibdat toplum fertlerini dinamitlemektir. Irkçılık bir toplum için yıkımdır. Çözüm ve  çare Kuran, sünnet, Fıkıh Abuhayatından kana kana içmektir. Müslümanım demek birinci basamaksa, Mümin olmak kurtulu şun kurtuluş reçetesidir. Vesselam.....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.