banner2

 
Kur'an bize her konuda haber veriyor. Bir kaç ayet meali, Rabbim tesirini halk eylsin. "Kendilerine apaçık deliller geldikten sonra parçalanıp ayrılığa düşenler gibi olmayın. işte bunlar için büyük bir azap vardır"  Ali İmran süresi.105.Ayet. "Dinleri ni parça parça edip,guruplara ayrılanlar var ya, senin onlarla hiç bir ilişkin yoktur. Onların işi ancak Allah'a kalmıştır. Sonra Allah yaptıklarını bildirecektir." Enam S.159.S. "Kendilerine verdiklerimize nan körlük etsinler bakalım! Haydi sefa sürün; Amma yakında bileceksiniz" Rum süresi 34.Ayet. "Biz kitapta israiloğullarına: Sizler yer yüzünde iki defa fesat çıkaracaksınız ve azgınlık derecesinde bir kibre kapılacaksınız. Diye bildirdik." İsra S.A.4 "Bunlardan ilkinin zamanı gelince üzerinize güçlü,kuvvetli kullarımızı gönderdik. Bunlar, evlerin arasın da dolaşarak (sizi) Aradılar. Bu, yeri ne getirilmiş bir vaad idi." İsra.A.5


Efendimizden SAV; "Yahudiler yetmiş bir guruba ayrıldı. birinden başka hepsi cehennemliktir. Benim Ümmetim de yetmiş üç guruba ayrılacaktır. Birinden başka hepsi Cehennemliktir" O,kurtuluşa eren gurup kimdir Ya Resulallah? Onlar benim ve Ashabımın gittiği yold n gidenlerdir." Tirmizi iman.18.İbni Mace Fiten.17.

Ümmeti İslam hem Dünyadan hemde Ahiretten olmuştur. Ehli Şirk, ehli küffar ilimle, teknoloji ile dünyayı görünürde becere bilmişler. Kibirle, sömürme ile zengin olmayla, kendilerinden olmayanlara hayat hakkı tanımamayla, Teknolojinin her çeşidini bulma ve kullanmayla yaptıkları vahşettir, barbarlıktır, bedeviliktir, Soykırımdır, suç işleme makinesidir, insanlık dışı,hukuk dışı yaptıklarından da hesap soracak mekanizmada bulunmamakla da övunmektedir 
Bu tutum ve davranış yeryüzüne fitne tohumları ekme anlayışıdır. Karşı çıkmamak,sorgulamamak, alternatifsiz olmak kula kul olmakatır.

Her zaman olduğu gibi mazlum Filistin halkı ile, (Ramallahta oturan batı, batıla saplanan emir kulu olan sözde Filistin Devlet başkanı Mahmut Abbas) Hariç siyonist İsrail arasında ki, soykırımda da kimin ne olduğu kar gibi ortadadır. Kınamak, soykırım tarafı olanlardan yardım dilemek, Ateşkes ummak, Başkenti Doğu Kudüs (Bunu batıl istiyor) Olan bağımsız bir Filistin Devletini kurmak hayali İpin ucu puştun elinde olduğu müddetçe beyhudedir.

Toprak ve mukaddesatları için cihat eden gerçek Mücahitler ya! savaşı kazanacagız, ya da Şehadet şerbetini içeceğiz bunun başka yolu yok diyorlar. Gazanız mübarek olsun. islam ülkeleri liderleri milli çıkarları gözeterek kınamakla yetiniyorlar halkıda gıyabi cenaze namazı kılıyorlar, dua ediyorlar, İsrail, Amerika Kahrolsun diyorlar, mitingler, konvoylar düzenliyorlar. Hepsi bu kadar.

Türkiye Dışişleri Bakanı laftan kimse bir şey anlamıyor. israile yaptırım uygulansın (Basından) Tebrik ediyorum. Allah guruplara ayrılmayın diyor Ümmet bin bir parça, hadiste 72 guruba ayrilacak Guruplar her İslam beldesinde binlerce, Ebabil kuşlarını beklemeye gerek yok. Almanya, Amerika yahudi olarak yahudi israilin yanındayım diyor.

İslam ülkeleri yöneteni yönetilenleri nerede? Ne zaman.? Kuran'a, Sünnete, Fıkha ittiba edin şahsiyetli bağımsız, bağlantısız dış politikalar yapın. Her şeye kadir Allahın izniyle zafer inananlarındır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.