banner2

Zirve denilince insan irkiliyor acaba ne olacak diye, zirveler iyilik yönde de olabilir. Meğer bu sefer ki, NATO zirvesi kan üzerinden beslenen, sömüren Siyonist düşüncenin daha ne kadar sömürebiliriz imiş. Bölebiliriz, öldürebiliriz, silah satabiliriz planıymış. Konuya geçmeden önce NATO’NUN Müslüman katili olduğu açıktır, şüphe götürmezdir. Baş aktör ise büyük şeytan Amerika’dır. ne yazık ki, İslam ülkeleri liderleri bu şer ittifakına maşa oluyorlar, kendi halklarını hunharca bu beşli çete vasıtası ile katlettiriyorlar. Irak’ta, Suriye’de, Mısır’da Afganistan’da, Filistin’de akan kanın baş aktörleri bu beşli çeteler değil mi? Korkarım Eset, Sisi’ye dünya barış ödülü vereler. Verebilirler şaşırmayın.

Sayın Erdoğan NATO zirvesinde konuşmuş, konuşmasını Televizyondan izledim. Söylediklerine karşı çıkmak haksızlıktır. Dilsiz şeytan olmamak için katillerin yüzüne ve bütün dünyaya hakkı haykırmıştır. Sayın ERDOĞAN Darbeci sisi ile aynı masada oturmayı ret etmiş, katil darbecilerle olmam demiş, tam istediğim şey alkışlıyorum. Dünya beşten büyüktür demiş ben Sevinçten uçuyorum. Türkiye Cumhurbaşkanı cesurca bu haykırışı yaptığı için. Katil, gaspçı sisi ile oturmamak, elini sıkmamak güzel de, o zemini hazırlayan obama ile el sıkmak, poz vermek, hele Türkiye IŞİD’E karşı ön safta olacak diyen kerri’ye ses çıkarmamak neyin nesi. Hele rehineler IŞİD’IN elindeyken tarafsız kalmak bizi çok sevindirmişti. Rehinler kurtarıldık tan sonra Türkiye siyasetinin tavır değiştirmesi çok düşündürücüdür. Daha düne kadar Eset gitmeden Suriye düzelmez, diyenler, bu ortak harekat’te nasıl rol alıyorlar anlamış değilim. Dünya beşten büyükse, İsrail’in, Eset’ in, sisinin, katlettikleri,  Afganistan, Irakta öldürülen mazlum halk işit katliamından çok daha fazla değil mi?   Hava harekâtlarında yine siviller, kadınlar, yaşlılar, katlediliyor, Irak’ta yanlış saldırı yapılmış, 70 insan suçsuz yere öldürülmüş, kimseden ses yok. Bu nasıl bir anlayış düne kadar katil olanlar halen katletmeyi sürdürenler ne zaman barış güvercinleri oldular, akıl eksikliğidir.

Elin gavuru Müslümanı öldürecek, ben yardım ediyorum, tedavi ediyorum, asaletimden ben misafirperverim demek, kanıma dokunuyor. Bu zillettir, katillere teslim olmadır, güç kazandırmadır. Hani Suriye muhalefetine yardım etmek, Türkiye siyasetinin önceliğidir, tüm Esat rejimine karşı çıkanları terörist ilan etmek ikiyüzlülüğün ifadesidir. Yöneticilerimiz bu şer güçlerden vaz geçmelidir. Peygamberimizin “ HEM MAZLUMA HEMDE ZALİME YARDIM EDİN, DEDİĞİNDE, SAHABELER YA RESULALLAH MAZLUMA YARDIM EDELİM DE, PEKİ ZALİME NESIL YARDIM EDİLİR DEDİKLERİNE ALLAH RESULU ZALİMİN ZÜLMÜNE MANİ OLURSUNUZ” Buyurmuş işte ölçü bu.

Katillerin planlarına iman edenler, tarihte kara bir leke ile anılırlar. Müslümana dünyada hayat hakkı tanımayan, seçimlerde başa gelse hemen alaşağı eden, eli kanlılar ve maşaları, Müslümanın kanını ne kadar akıtırlarsa akıtsın sonuç: İslam’ın zaferi olacaktır inşallah. Tek üzüntümüz Müslümanım diyenlerin şer güçlerin vagonlarında yer almalarıdır. Kanın durması için yılana sarılmalıdır. Medet ummalarıdır. Dinin emri bunlar Müslümanı sevmez, hep kandırır, böler, sömürür, silahını satar, çıkarını gözetir, maşaları kullanır, perde arkasında seyreder. Daha düne kadar devletin hiçbir yerinde yer alamayan bazı gazeteler, televizyonlar bu çirkin senaryoyu ballandıra millete yutturmaya çalışıyorlar. Yakın zamana kadar Amerika büyük şeytandı, İslam’ın hâkimiyeti isteniyordu ne oldu şimdi, Ülkede putlar mı kırıldı? Maddeci Allahsız eğitim mi düzeldi? Hakça paylaşım mı oldu?  Adil adalet mi sağlandı? Her gün zina uyuşturucu ile boğuşan gençlik için çözümler mi üretildi?  Camide gerçek dinden bihaber, uydurulmuş dinle milleti uyuşturan zamane imamları mı düzeldi? Müslümanlar arasında birlik mi sağlandı? Devlet imkânları ile hakkı ketmedenlere yazıklar olsun.

Bu fırsatlar belki ele geçmez ahvahın faydası da olmaz. Her markete sadaka kutusu koymakla, yardım paketleri dağıtmakla, menfaat, makam, çıkar, sarhoşluğunda uyuşturarak, bir şeyin yapıldığını mı zannediyorsunuz. İslam ülkelerini batıran katilleri üreten beşeri rejimlerdir. İslam coğrafyasında Müslümanlar uyandı bu sefer hayat hakkı tanımıyorlar, güçleri yetmezse beşli çeteleri arkalarına alıyorlar. Kahhar ismi ile Mevla katilleri kahreylesin, İnananlara şuur, birlik versin, Müslümanın dostu Müslümandır. Gâvurdan dost olmaz. Ümmet fertlerini kandırmayın. NATO’yu sevmek, Obam Ay’a biat etmek,  desteklemek planlarına taraf olmak, daha çok Müslüman kanı akacak demektir ey makam meftunları, meftunları pompalayanları, hakkı üstün tutan anlayış etrafında kenetlenmek üzere, NATO zırvasına kanmayın… 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.