banner2

Tarihte Filistine şan, şöhret veren Mescidi Aksadır. Aksa Müslümanların ilk kıblesidir. İsra süresi bu konuyu güzel anlatır. Allah Resulü (S.A.V) Mescidi Aksadan miraca çıkmıştır. Kuran'ın tabiri ile Mescidi Aksa'nın etrafı mübarektir. Çünkü Filistin toprakları: peygamberler, sahabeler, tabiinler, evliyalar, ulemalar, şuhedalar makamıdır.

Filistinin her karış toprağı mübarektir. Mukaddestir.Filistinin en büyük Fatihi Selahaddini Eyyubidir. İlahi Dinlerin hepsi Aksayı, Filistini kutsal bilir. Filistinin huzursuz olması Avrupa'daki Irkçı akımların yaygınlaşması üzerine ülkelerini terk ederek 250 Bin kişi civarında göçle Filistine yerleşen azınlık Yahudilerle başlamıştır. Besle kargayı oysun gözünü misali....

Sözde var olan yahudiler. Filistinlileri yurtlarından etmiş, topraklarını işgal etmiş, çocuk, kadın, yaşlı, sivil demeden Filistinlilerin hukuksuz birşekilde kanını dökmüş, öldürmüş, geride yetim dul, gözyaşı bırakmış.

Dünya ve sözde liderler suskun kalmış, bazıları Mevsimlik İsrail aleyhine siyaseten büyük laflar etmiş hiç biri fay da vermemiştir. İsrail ile Filistin savaşı Hak batıl mücadelesidir. Yahudilerin taşları bağlaması, kelplerini salı vermesi insanlık dışı mazlum filistinlilere her türlü zulmü reva görmesi batıl inançlarının gereğidir.

Siyonizm fanatik Yahudi akımıdır. Ekonomi, teknoloji, Derin akımlar yahudilerin elindedir. Amerika bu akımın başı ise yavru israil'dir. Arzı mevud (Vaad edilmiş topraklar) için her şey mübahtır. Filistinin mazlum halkı mecidi Aksayı filistin topraklarını korumak için çok bedeller ödemiştir. Bedel ödemeye hala devam ediyor.

Siyonistler ümmetin gücünü kırmak için Müslümanlar arasına nifak tohumlarını ekmede,güçlerini kırmada başarılıdır. Mezhepçilikte, Irkçılıkta Siyasette beceri ustasıdır. Mazlum Filistinliler işgal edilmiş topraklarını geri almak, Kutsal kıblemiz Mescidi Aksayı esaretten kurtarmak için karton, işgal, bebek katili İsrail ile savaşıyor. Cihat ediyor Şehit oluyor. Savaşın adınıda Aksa tufanı koymuş Allah CC.Yardımcıları olsun.

Filistin Ümmetin malıdır Cihat etmek her Müslüman için farzdır. İslam ülkelerinin yönetilen mazlum halkları Filistine Din kardeşliği ile ruhende olsa bağlı ve yanındadır. Yönetenler ise itidal çağrısı yapıyorlar. Filistin davasının en büyük kahramanı Şeyh Ahmet yasindir. Felçli vücudu ile son nefesine kadar cihattan geri durmadı. Siyonistlerin korkulu rüyası idi Şeyh Ahmet Yasin 22 Mart2004 Sabah namazından sonra katil israillilerce şehit edildi. Sözleri ümmet için hüccettir. Bir kaç sözü Allahım!

Akıtılan kanlar, dokunulan Irzlar, çiğnenen hürriyetler, yetim bırakılan çocuklar, çocuğunu yitirmiş Anneler, dul kalmış kadınlar, yıkılmış evler ve ifsad edilmiş ekinler aşkına sana şikayette bulunuyorum. Ey Müslümanlar! Suskun ve aciz, helak olmuş ölüler! Hala kalpleriniz sızlamıyor mu? başımıza gelen bu acı felaketler karşısında bir halk yokmu? Hiçmi kimse yok? Allah için ve Ümmetin namusu için kızacak? Şerefli direnişçilerken, bizleri katil, teröristler olarak ilan edenlere karşı?

Cehalete karşı en büyük silahımız ilimdir. İlim olmadan cehaletle zaferler elde edilemez. Dini, Dünyayı, Ahireti kustacak bir ilimle ancak zaferler elde edilir. Hamas liderlerinden biride her gün ölmektense, şerefle cesurca şehit olmayı tercih ettik. Her şey devam eder. Zulüm asla.. Zafer inananlarındır. Zafer yakındır...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.