banner2

10.12.2016 Tarihinde köşemde yazdığım Memur Sen ve değerleri-3 yazımda bazı yanlışlıklar olduğundan dolayı bu yazıda düzeltip telafi etme gereği duydum. Memur Sen ve Eğitim Bir Sen camiasından helallik almak istedim. İnşallah dostlarım haklarını bana helal ederler. Memur Sen şu anda Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşudur. Türkiye genelinde Memur Sen’in yaklaşık 1 milyon üyesi var. Eğitim Bir Sen’in ise 350 bin civarındadır. Yerelde ise Memur Sen 13 şubesiyle 23 bin üyeye sahip hedef yerelde 30 bin, genelde ise 1.100 bin olur inşallah. Eğitim Bir Sen ise 12 bin üyeye sahip hedef ise 15 bin üyeye ulaşması dileğimizdir.  İbrahim COŞKUN liderliğinde bu sayıyı bulmaları zor değil. Çünkü ekip mükemmel başka söze gerek yok.

 

Sayın COŞKUN’NUN ekibinde bulunan arkadaşların hepsi birbirinden değerli kardeşlerimizdir. Hepsi özverili çalışkan gecesini gündüzüne katan dava adamlarıdır. Başkan yardımcısı olan ve iki dönemdir yönetimde bulunan kardeşim Fatih HANPOLAT son derece saygılı sevecen adeta başkanın sağ kolu olan kardeşimiz, yerelde Eğitim Bir Sendikamıza artılar katmaya devam ediyor. Mustafa KANIKARA hocamız da güler yüzlülüğü ve esprileri ile camianın gönlündeki yerini almıştır. Sabri PALA kardeşim de emekleri çoktur şu anda ilçe Milli Eğitim müdürlüğünde şube müdürlük görevini yürütmektedir Sabri Hocamıza başarılar diliyorum. Ömer HAYDARLI hocamızda geçmişten günümüze gerek eğitim camiasına gerekse sendikal bazda emek vermiş saygıdeğer bir beyefendidir onu da analım. Sendikanın şube olmasından şimdiye kadar geçen süre içerinde hep yanımızda olan elinden gelen desteği esirgemeyen ve hala yönetimde olup büyük sorumluluk omuzlayan değerli bir kardeşimiz olan Mahmut TOPRAK Eğitim Bir Sen Urfa şubesine katkıları sayılamayacak kadar çoktur. Tam bir dava adamıdır. Başarılar diliyorum. Mehmet ağar hocamız ise yönetim kurulu üyesi olarak emekleri var hocamıza başarılar diliyorum. Kısaca merhum Akif İNAN’LA başlayıp günümüzde zirvede olan Memur Sen’in tüm çalışanlarını şükran ve minnetle anıyor emeklerinden dolayı Allah hepsinden razı olsun inşallah

 

Gerek Memur Sen gerekse Eğitim Bir Sen ve bağlı sendikalar sayısal olarak Türkiye de sendikacılık anlamda çığır açmış, hem insan hakları anlamında hem de çalışanların özlük haklarında ciddi kazanımlar elde etmiş çalışanların ve biz emeklilerin bile insanca yaşamasında katkıları sayılamayacak kadar çok ve inkâr edilemeyecek derecededir. Sosyal devlet anlayışının oturmasında lokomotif olmuştur, olmaya devam etmektedir. Her zaman mazlumun yanında zalimin karşısında dik durmayı bilmiştir. Kimse tasalanmasın ve kimse heveslenmesin, kadrolar değişebilir lakin Memur Sen tüzüğü hep aynıdır yol belli yolcular belli. Nihayetinde Sayın GÜNDOĞDU halka ve ülkeye daha iyi ve hayırlı hizmetlerde bulunmak amacı ile Milletvekili oldu başarılar diliyorum. Yerine gelen Ali YALÇIN başkanımız daha hayırlı hizmetlerde bulunacağına kimsenin şüphesi olmasın. Şunu demek istiyorum bu kadrolardan kim başkan olursa olsun yönetimlere kimler gelirse gelsin, giden başkan ve yönetimleri aratmayacak tam tersi artı değerler katacaklardır. Bu vesile ile gerek Memur Sen gerekse Eğitim Bir Sen camiamıza başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah.

 

Son olarak ülke olarak Milli değerlerimize sahip çıkmayı özellikle 15 Temmuz sonrası bunu tüm dünya ya gösterdik. Artık yeni Türkiye var. Çapulcuların hayalleri kursağında kalacak inşallah. Dış güdümlü iç maşaların, hainlerin, satılmışların, birkaç yüzü olanların sonu gelecektir inşallah. Amaçları belli güzelim ülkemizi Suriye’ye çevirip bölmek parçalamaktır. Nihayetinde İstanbul Beşiktaş saldırısı yine bu taşeron terör örgütleri tarafından yapılmış körpe polislerimizi canice vahşice şehit etmişlerdir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye’mizin başı sağolsun.  Artık bunların kim olduğu herkes tarafından bariz olarak bilinmektedir. Ancak yine hatırlatayım A.B.D, A.B, İsrail ve gayri Müslim olan tüm ülkeler. Korkuları Osmanlının yeniden dirilişidir. Korkunun ecele faydası olmayacak vakit DİRİLİŞ vaktidir…

 

Suriye’yi kurtlar sofrasına çeviren ikiyüzlü batı Amerika ve Rusya ile büyük şeytan İran Esad rejimine destek vererek Suriye’yi kurtlar sofrasına çevirmeyi başarmışlardır.Suriye genelinde 6 yıldır süren savaşta 600 bin insan hayatını kaybetti, yaralıların sayısı milyonu aştı. Ülke nüfusunun dörtte üçü civarında insan ise evini yurdunu terk etti. “Bölgesel ülkelerin kayıtsız kaldığı savaşa küresel şer güç Amerika ile kendini süper güç zanneden Rusya'nın karışması sorunu içinden çıkılamaz bir duruma getirdi. Ve işte Halep…” Beşşar Esad'ın 34 yıl önce babası Hafız Esad tarafından taş üstünde taş, omuz üstünde baş bırakmadığı Hama'nın uğradığı sonu yaşattı.  Artık hayalet şehir olan Halep’teki mazlum, mağdur Müslümanlar Türkiye’nin girişimleri sonucu ateşkesin neler getireceğini de zaman gösterecektir. Selamla kalın selamette kalın.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.