banner2

Mazlum zalimi bilmeyen yoktur. Mazlum: hakları ellerinden alınan insan topluluğudur. Hayvanlarında doğuştan hakları varki, Gaddarlıktan bu hakları bile alınabiliyor. Zalim ise, kural, kaide, Kanun, hak hukuk, insani, vicdanı acıma duygusundan mahrum, yırtıcılık, imha, kalpleri taşlaşmış, vahşileşmiş ceberrut yapılı insan tipleridir.

Dünya kurulduğundan, kıyametin kopacağı ana kadar yer yüzünde zalimde mazlumda olacaktır. Zalimi zulmünde sebat kılan,mazlumun kula kul olma, Kölelik ruhunu taşımasından veya O hale getirilmesindendir.

Dünyayı kan gölüne çevirenler, yaşanmaz hale getirenlerin üç vasfı var. Sömürme, sermaye, korkutma, araçlar; Kadın, mevki makamlar, saltanat. Mazlum halkların bulunduğu tüm Ülkelerde, Haim Nahum Doktrinleri uygulanıyor. 
Bunlar;1.)Aç bırakacaksınız. 2.Borçlandıracaksınız. 3.)Dininden soğ utacaksınız. 4.)İşsiz bırakacaksınız. 5.)Böleceksiniz. 6.)Böldüklerinizi çarpıştıracaksınız. 7.)Yumuşak lokma haline getirip,yutacaksınız. Bunları okuyunca izaha bile gerek yok.Tam tamına uygulanan ilkeler, kimin bu ilkeler? Osmanlı'nın son hahamı Manisa doğumlu bir Yahudi.Uygulayanlar kimler? Söz de Müslüman ve Müslüman olmayan liderler.

Rahmetli ERBAKAN, Bu gaddar, katil, isgalcı, siyonist zihniyetlileri Timsaha benzetir. Timsahın Üst çenesi Amerika, Alt Çenesi Avrupa Birliği,kuyruğu İsraİl, gövdesi,bir takım Müslüman ülkelerin yöneticileri, Medyacıları, iş adamları ve iş birlikçileridir. Der. sanki keramet. Filistindeki savaş Din savaşına dönüşmüş.Dünyanın gözü önünde katil İsrail FilistinMazlumlara  soykırım yapıyor.

İsrail yandaş, Dindaşlarından maddi manevi tüm destekleri alıyor.Ne olmuş İslam ülkelerine Halk ayakta, liderler suskun. Bol bol nutuklar atılıyor .Mitingler düzenleniyor birde kınıyorlar. Dua göndermekle, gözyaşı dinmiyor. En basiti İslam ülkeleri İsrail ile tüm ticari ilişkileri kesmeli, tüm üslerini kapatmalıdırlar. İsrail ile savaşan Mücahitler ilan etmiş, Ey Ümmet fertleri;  gıyabi Cenaze Namazımızı kılmayın biz diri, siz ölürsünüz daha ne desinler?

 Onbinlerce ölü, iki katı yaralı,binlercesi halen enkaz altında tırlarla yardımlar gidiyor.Onlara bi le mani oluyorlar. Vicdanlar neden Bu kadar taşlaşmış. Zilletli halimizle dualarda kabul olmuyor. Ey..Seslerini..Bir gece ansızın geliriz seslerini işitmek istiyoruz. Hamas ve izzeddin kassamlı Mücahitler bizim eşimiz, çocuğumuz, Anne babamız, Amcamız, dayımız çok akabamız bile yok.yetmiş beş yılda hepsini katil İsrail öldürmüş. Bizim Tek güvendiğimiz Kuvvet kudret sahibi Allah'ımız var. Bu anlayışta ki Cihad şuurunu rabbim Ümmet fertlerine nasip etsin.Televizyon larda hep harap edilmiş Gazzede
Kiyıkımlar, israilin atışları dumanları, ölen Filistinlilerin ölüm sahneleri gösterilir.

Dinen toprakları gaspedilmiş, her türlü işkenceye maruz kalmış, mukaddesatları çiğnenmiş Mücahit HAMAS'ın hiç bir başarısı ekranlarda gösterilmez. Bu da ayrı bir çifte standartlıktır. Bu bir avuç İsrail ne kadar acımasız katilmiş. 57 İslam ülkelerinin varlığı bunun kadar değilmiş. Onun için İslam ülkelerinin çoğu İsrail'e normalleşmeye girmişti yeni anlıyoruz.eyvah... bedel ödensede zulüm ilelebet devam etmez. Rabim Bizleri yeryüzündeki Zalimlere karşı, Mazlumlardan yana olanlardan eylesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.