banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Harran Üniversitesi Urfa büyükşehir belediyesi Eğitim

Gençler Gönüllü olarak peygambere nağmeler yazacaklar

Konu ile ilgili bilgiler veren İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR Gençlik Merkezleri olarak amacımız; Gençleri her türlü zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmek korumak çalışmak, Vatanını, Milletini, Devletini, Bayrağını Seven, Manevi yönü güçlü, Topluma faydalı Gelecekte kaliteli bireyler yetişmesine katkıda bulunmaktır. Bu kapsamda bir gönüllülük hareketi olarak Peygamber Efendimizi Sevmek sevilene karşı kalben alaka duyup muhabbet göstermek, aklen, fikren onunla olmak, sevilen için yaşamaktır. Şanlıurfa İpekyol Gençlik Merkezi olarak gençlerimize peygamberimiz Hz Muhammed (S.A.V) efendimizi sevdirmeyi ve onu gönüllerimizde yaşatmak amacıyla 14-29 yaş arasındaki gençler için teşvik amaçlı ödüllü bir yarışma etkinliği düzenledik. Yaşları tutan tüm gençlerin bu güzel faaliyete katılmalarını bekliyorum. Yarışma sonunda İl Müftülüğü komisyonunca ilk 3’ e giren başarılı bulunanlara tam, yarım ve çeyrek altın verilecektir. Yapılan faaliyetlerimize her zaman desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın İzzettin KÜÇÜK başta olmak üzere vali yardımcısı Ahmet YILDIZ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Murat ÖNEN’ e ve Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan AÇIK beye teşekkür ederim.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Murat ÖNEN’ise; Gençlik Merkezlerinde Gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak, gençlerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda fırsat vererek topluma aktif vatandaşlar olarak katılmalarını sağlayan, gençlerin gelişimini destekleyen ve gençleri her türlü zararlı alışkanlıklardan koruyan ve topluma faydalı çalışmalar yapan Gençlik Merkezlerinden tüm gençlerin faydalanmasını istiyoruz. Gençlik Merkezleri Gençlerle elele birlikte daha güzel, Etkinliği düzenleyen İpekyol Gençlik Merkezi yöneticilerine teşekkür ederim. dedi.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR
1-    Mektuplar bilgisayar ortamında ipekyolgm@gmail.com adresine gönderilecektir. Mektupta ad-soyad, telefon ,TC ,yaş ve mail adresi gibi kişisel bilgiler yazılmalıdır.
2-    Çalışmamız bir gönüllülük faaliyetidir. Ödül sadece peygamber efendimizi anmak için teşvik amaçlıdır.
3-    Gönderilen yazıların herhangi bir yerde yayınlanmamış ve alıntı olmaması gerekmektedir. Uygun görülen mektuplar kitap haline getirilecektir.
4-    Mektuplar Şanlıurfa İl Müftülüğü komisyonunca değerlendirilip, sonuçlar twitter ve facebook adresinden duyurulacaktır. Ödüller nisan ayında yapılacak olan Kutlu Doğum programında takdim edilecektir.
5-    Ayrıntılı bilgi için irtibat No : 0 (414)  351 56 91-351 07 22
Twitter adresi: İpekyol_gm
Facebook adresi : GSB Şanlıurfa Gençlik Merkezleri
E-mail : ipekyolgm@gmail.com
6-    Yarışmaya 14-29 yaş aralığındaki gençler katılacaktır (T.C kimliğindeki yaş geçerlidir).
7-    Başvuru tarihleri 01 Şubat – 18 Mart 2016 tarihleri arasındadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.