banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Urfa'da Çocuk kütüphaneleri en yoğun dönemlerini yaşıyor

 Her gün binlerce çocuğun ziyaret ettiği kütüphanelerde dağıtılan ücretsiz kitaplar da çocukların geleceğine ışık tutuyor. 

Şanlıurfalı gençlere ve onların eğitimlerine verdiği önemi her defasında dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün yaklaşımı ile etkinliğini arttıran Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kütüphaneleri en yoğun dönemlerini yaşıyor.
Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'da 98 eserin basım ve ücretsiz dağıtımını gerçekleştirerek eğitime yönelik yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi'nin çocuk kütüphaneleri yeni eğitim öğretim yılında da çocukların buluşma adresi oldu. Öğrencilerin gerek ferdi gerekse öğretmenleri eşliğinde geldikleri çocuk kütüphanelerini ziyaret eden her çocuğa kitap hediye ediliyor. Kişisel gelişim ve eğitim yayınları bakımından büyük bir zenginlik barındıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kütüphaneleri, çocuklara hem kitap okuma alışkanlığını kazandırıyor hem de gençlerin geleceğine yön veriyor. 

'KÜTÜPHANEYE GEL, KİTABINI AL'
Şanlıurfa şehir merkezinde 3 çocuk kütüphanesi bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne desteklerinden dolayı teşekkür eden çocuklar, "Vakit buldukça kütüphanelere gelerek arkadaşlarımızla burada buluşuyor ve kitap okuyoruz. Her türlü kitaba ulaşabildiğimiz kütüphanelerimizde bizlere kitaplar da hediye ediliyor. Her çocuğun mutlaka çocuk kütüphanelerine gelerek buralardan yararlanmasını tavsiye ediyoruz" diye konuştular. 
Veliler ise özellikle çocukların eğitimlerine yönelik yaklaşımından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür ettiler.  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esra 4 yıl önce

Şehrin büyüklüğüne göre kütüphaneler halen yetersiz. Ben Şanlıurfa'nin Siverek ilçesinde oturuyorum ve kutuphanemiz aşırı yetersiz ve küçük. Pek kitap olanagimiz yok ve sadece altı raf kitap var. Buda kitaplara olan ilginin azalmasında büyük rol oynayan bir sorun. Lütfen siverek'e de düzgün bir kütüphane yaptirilsin!!!!