banner2

Hz.peygamber efendimiz (sav) ümmetine emanet ettiği ehli beytine sahip çıkılmadı;
İslam coğrafyasında yaşanan olaylararın tablosuna baktığımızda  afganistan,pakistan ırak,suriye,libya,som ali,sudan,fas,tunus,
yemen,mısır,katar hepsi kan revan içersindedir.Bu durumda olan daha başka islam ülkeleride de var. Manası sevgi ve barış olan kardeşliği hakkı,adaleti ve merhameti öğütleyen islam dinini ve onun yol ve esaslarını gösteren yüce allah’ın anayasısı olan kur’an-ı kerim’i yanlış yorumlayan yada cehaletlerinden dolayı yanlış istikametlere götürenler ve gaflet içersinde olanlar yüzünden islam dünyası asırlardır huzur ve esenliğe muhtaç hale gelmiştir Müslümanların çoğu Hz. Peygamberle samimi değildirler, eğer samimi olmuş olsaydılar evlatlarına sahip çıkacaklardır ! bu gün hangi müslüman ülke? Resulullahın evlatlarını barış elçisi olarak görmek isterler;Maalesef onları doğru dürüst tanımazlar ve tanımakta istemiyorlar? 
Bu nedenle islam âleminin yakası bir araya gelemiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.