banner2

Tuzak: faktır. Arkadan vurmadır. Huzur kaçırmadır. Gücünü kırmadır. Haince darbe vurma taktiğidir. Sindirmedir. Dize getirmedir. Diyebiliriz.

Tuzaklar Peygamberlere bile kurulmuş. Rabbimiz bu konuda haber veriyor. "Hani bir zamanlar kafirler seni tutuklayıp hapsetmek veya öldürmek, ya da yurdundan zorla çıkarmak için bir takım tuzaklar kuruyorlardı. Onlar böyle tuzak hazırlamaya dursun. Amma Allah'ta onların tuzaklarına karşılık verecektir. Çünkü Allah tuzak kuranlara en güzel karşılığı verecektir. Enfal süresi. Ayet 30..

İnsanlık küresel güç odaklarının tehdidi altındadır. Dünya servetinin yarısından çoğu bir kaç Yahudi ve yandaşlarının elindedir. Bu servetler emek verilerek, alın teri ile elde edilmemiştir. Hastalık çıkarırlar ilaç sektörü sömürsün. Savaş çıkarırlar silahları satılsın. Tarıma zarar verirler insanlar aç kalsın.

 Kısacası Haim Naum doktrinleri uygulanıyor. Nedir Haim Naum doktrinleri? aç bırakacaksınız. Borçlandıracaksınız. Dinlerinden soğutacaksınız. Bir birleri ile çatışma zemini oluşturacaksınız. Irkçılığı körükleyeceksiniz. Lokma yapıp yutacaksınız. Teknoloji nimetlerinin  çoğunluğu bunların ellerinde, doğru haber vermezler. Yalanla milleti kandırır uyuturlar. Karşı çıkanları eleştirenleri sustururlar. Korku imparatorluğu kurarlar. İnsanlığa en Büyük vaatleri Demokrasi, insan hak ve özgürlükleri, laiklik, adalet sözde iyi yaşama teraneleri bunların hepsi yalan.

İslam ülkelerinin çoğu korsan, işgalci, bebek katili, Siyonist İsrail ile normalleşiyor ortaklık kuruyor. Arzı Mevud idealine Su taşıyor. plan, proje, tuzaklar kuruluyor. Ne adına sözde Dünya barışına katkı olacakmış Ayıdan post Siyonizmden dost olmaz ki, insan huzurunu bozmak için şimdide iklim değişikliği projesi uygulamada neymiş, tek dünya, tek Aile, tek coğrafya, tek inanç, tek demografi tek Köken için zemin hazırlanıyor. Bunu savunanlara Allah hidayet versin.

 Kitlelerce huzuru bozulan ülkemizdeki yoksul emeklilerdir. Her gün meddahlarca şu kadar zam verilecek diye yağlama yapılıyor. Net bir şey yok. Şunu hemen belirteyim memur ve memur emeklisinin hakkını savunan sözde Memur- sen’miş, yanılmışız iktidarın arka bahçesi, emir kuluymuş. Görevde olanların hakkını fazlası ile anlaşmalı olarak aldı 3 Aydır suskun. Sa yın Cumhurbaşkanından Emekli maaş zammı ile ilgili iyi haberler beklerken oda Emekliyi hayal kırıklığına uğrattı. Gençlere müjde verildi. Bence büyük gelişen uçan devlet bu basit şeylerle uğraşmaya tenezzül etmez. Kimin hakkı kime veriliyor. Gençlere telefon, İnternet alımında devletin desteği küçümsenmez. Gençleri seviyorsanız yetkiniz varsa öncelikle Telefonun, bilgisayarın içini temizleyin. (Kötü yayın akışını) Çözümler için partiler kuruluyor partiler Demokrasinin vazgeçilmez aktörleridir deniyor. Yüz yıldır aslını görmedik.

Partiler Zengin olma büroları, Çözüm bari yerleri, hasım aşiretleri haline dönüşmüş. Dünyada kim mazlum halkı eziyor, ekmeğini çalıyor, mazlumun sırtından semizlemiyor. Tuzaklar kuruyorsa Allah’ın da öyle tuzakları var ki, mazlumun hakkını zalimin burnundan fitil fitil getirir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.