banner2


1948 Yılından beri 10 Aralık İnsan hakları günü olarak kutlanmaktadır. Sadece Yılda bir gün insan hakları mı olur? Birde sözde insan hakları beyannamesi üstelik evrensel kılıfını da uydurmuşlar. keşke gerçek olsa, insanın en kutsal hakları alınmasa, İnsan hakları beyannamesinde sözde insanı koruyucu maddeler var.

Bunlar sözde varken, birde yapılanlara bakalım. Müslümanlarda bu sahtekarların insan hakları gününü kutluyor üstelik medet umuyor Konuya geçmeden önce Müteveffa Uğur mumcu'dan bir alıntı yapayım. Türk vatandaşı kimdır? Sorusuna şöyle cevap veriyor." Türk vatandaşı; İsviçre medeni kanununa göre evlenen,İtalyan Ceza yasasına göre cezalandırılan, Alman Ceza muhakemeleri usulüne göre yargılanan Fransız idare hukukuna göre idare edilen ve İslam Hukukuna göre gömülen kişidir.

aslında Bu ifadeler her şeyi özetliyor Müslümanlar ölünce sadece İslamdan nemalanıyor fıkha göre mezara gömülüyor. Müslümanların Adaletinde, Eğitiminde ekonomisinde,Yönetiminde, Siyasetinde Dinin D'si Yoktur. Ruhban sınıfı gibi Din Camilere mahkum edilmiş.

Insan haklarından bahsedenler bu günü kutlayanlar sanki insan aklı ile alay ediyorlar. Irak işgal edilirken, Hem de sözde Allah'lık taslayan yalancı Demokrasi ihracatçısı siyonist zihniyet ve ellerle,  en az 1,5 Milyon mazlum müslüman katledildi. o kadar sakat kaldı evinden barkından göçle yurdundan oldu. habisler, hala insan Halklarından bahsediyorlar insanlıktan utanmadan.

Sadece Irak mı? Mazlum Suriye halkı ne çekti ne çekiyor. Deniz dalgaları ile sahile vurulan bebekler, cesetler varken, bütün dünya seyirci iken, Neyin insan hakları kutlanıyor?
 Afganistan, Filistin, Mısır, libya, Yemen, keşmir, Amerikan'ın siyahları Kısacası mazlu mun dini bile sorulmaz.Dünyadaki tüm mazlumlar henüz gerçek hukukla tanışmadılar.

Hak talep edince terörist muamelesini gördüler. Cezaevlerini boyladılar. Göçe zorlandılar.Tüm Dünyada İnsan hakları ihlalleri arş-ı alayı titretirken, hala insan halklarından bahsediliyor. Can, mal, mekân yaşama hakkı, Din, dil, nesil,yaşam için hayat sürdüğü toprak, dokunulmaz haklar iken, sömürmek, Sindirmek, zulumla bu hakları elinden alınanlar var iken, Dul yetim gözyaşı failleri sözde  kahramanları neyin adına İnsan halklarından bahsediyorlar?

Müslümanların İnsan Hakları. beyannamesi Tüm insanlığın kurtuluş reçetesidir. Efendimizin Veda hutbesidir gerçek evrensel beyanname odur. İnsanı cahiliye adetlerinden arındıran veda hutbesi beyannamesidir. Bu beyanname kula kul olmayı ret eder. Her türlü putçuluğun, Ata Dininin canına okur. Başka kurtarıcı aramaya ne hacet!
acımasızca insan haklarını ihlal edenler, helvadan put yapanlar acıkınca putunu yiyenlerden insan haklarına uyum beklenmez.
Vesselam.......

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MAKSUT DURNA 3 yıl önce

AĞZINIZA VE ELİNİZE SAĞLIK

Avatar
MAKSUT DURNA 3 yıl önce

AĞZINIZA VE ELİNİZE SAĞLIK

Avatar
Hacı Genç 3 yıl önce

_ السلام عليكم ورحمة لله وبركاته ابدا دائما
Ya Kur'ân Ya Hüsran..

Yakuttan, zümrütten medet boşuna,
Hepsi bir gün döner, çakıl taşına.
Geç kalma.. Bakıp da o genç yaşına,
Sanma ki; önünde seçenekler çok;
Ya ÎMÂN, ya İSYÂN, üçüncüsü yok..

Dünyanın serveti, şehveti sahte;
Bir kefen kadardır, vefâsı ahde.
Boğma vicdânını, meyde, kadehte,
Sanma ki; önünde, seçenekler çok;
Ya AHLÂK, ya HELÂK, üçüncüsü yok..

Sen, şerefli doğdun, şerefli yaşa,
O bencil nefsini, vur taştan taşa;
Yoksa çıkamazsın, şeytanla başa.
Sanma ki; önünde, seçenekler çok;
Ya CENNET, ya CİNNET, üçüncüsü yok..

İnsanlık yanıyor, ateş bacada,
Fitneler kaynıyor, bin bir locada,
Umut kuyrukları, ‘cinci’ hocada;
Sanma ki; önünde, seçenekler çok;
Ya İZZET, ya ZİLLET, üçüncüsü yok..

Bir kere baktın mı, kalkıp seherde?
Kapılar açılır, gök perde perde.
Sordun mu Kurân’a, kurtuluş nerde?
Sanma ki; önünde, seçenekler çok;
Ya ŞÜKÜR, ya KÜFÜR, üçüncüsü yok..

Dağlara özenip, tepeden bakma,
Mezar taşlarına, rütbeni çakma,
Şu cennet köşkünü, kibirle yakma;
Sanma ki; önünde, seçenekler çok;
Ya İHLÂS, ya İFLÂS, üçüncüsü yok..

Bırak.. O “çağdaşlar”, ne derse desin,
Hayat bir sınavdır, bu hüküm kesin,
Secde et ki; varsın, Allah’a sesin;
Sanma ki; önünde, seçenekler çok;
Ya KUR’ÂN, ya HÜSRÂN, üçüncüsü yok

CENGİZ NUMANOĞLU
2009


Mehmet hocam yüreğinize sağlık.