banner2

 Her Ramazanda olduğu gibi birileri bu ramazanda da Müslümanları kutsalına saldırmaya devam ediyorlar…

Ama her seferinde olduğu gibi yine mertçe değil sinsice yapıyorlar!..  İstanbul’da ortaya serpilen İbneler yaptıkları ibneliği demokrasi kalkanıyla alenileştirirken İslam’ın kutsalına saldırmayı da ihmal etmediler. Recep Şaban ve Ramazan aylarını yaptıkları ibneliklerine alet etmeye çalıştılar…

Bu ibnelere benim diyeceklerim yok. Zira Allah Kur’an-ı Kerim onlara peygamber gönderdiği halde, uyardığı halde, onlar yaptıkları fiilden vazgeçmek yerine Allah’ın azabına talip oldular…

Lut da; hani kavmine demişti: "Siz gerçekten, sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı 'çirkin bir utanmazlığı' yapıyorsunuz. Siz, (yine de) erkeklere yaklaşacak, yol kesecek ve bir araya gelişlerinizde çirkinlikler yapacak mısınız?" Bunun üzerine kavminin cevabı yalnızca: "Eğer doğru söylüyor isen, bize Allah'ın azabını getir" demek oldu. (Ankebut Suresi, 28-29)

Bu ibnelik Lut A.S kavminden sonra ilk kez Müslüman bir memlekette bu kadar alenileşti. İbneler ilk kez bu kadar pervazsızlaştı.

Belki bu günah yeryüzünde hep işlendi. Günahı işleyenlere cezasını verecek olan Allah’tır. Cezasını verir veya affeder…

 Ama…

Günahı alenileştirenler asla af edilmezler. Bir kulun bir günahı bir başka kulla paylaşıldığı anda o bir günahtan çok daha fazlasına dönüşür. “Rasullullah buyuruyor: Ümmetimin hepsi affa mazhar olacaktır. Günahı aleni işleyenler hariç.”

Fakat nefsinin, şeytanın ve şeytanlaşmış insanların kirli ve necaset dolu emellerine alet olanlar ALLAH’ın helak ettiği Lut Kavminin yaptığı alenileştirmek, yaygınlaştırmak ve meşrulaştırmak için çalışıyorlar.

Toplumları iffetsizleştirmek için çalışan materyalist güçler 1900'lerde GLBT (Gey, Lezbiyen, Biseksüel, Transcinsel kelimelerinin baş harfleri) ismiyle bilinen politikalar geliştirdiler.

Bu ahlaksızlığı bu ibneliğin bu şekilde alenileştirme projesini deştiğimizde, taşı kaldırdığımızda altından bir Yahudi çıktığını görüyoruz. Litvanyalı Yahudi bir ailenin oğlu olan esrarkeş Harvey Bernard Milk (1930-1978), kendisine sağlanan büyük imkânlarla eşcinsel haklarının geliştirilmesi konusunda ilk çalışmayı yapan adamdır.

Rahmetli Erbakan hoca boşuna dememiş; “Ben her taşın altında bir Yahudi var demiyorum! Ama Yahudiler hiçbir taşın altını boş bırakmaz”

 Bu tür sapkınları kullananlar, özgürlük, insan hakları gibi maskelerle iffetsizliği küresel bir soruna dönüştürmeye çalışıyorlar. Amaçları, başımıza ‘Sodom (Lut) Kavmi’nin başına gelenleri getirmek.

Bunlara destek veren siyasetçilere ne demeli? O siyasetçilere oylarıyla destek veren dindarlara ne demeli?

O zaman biz de Musa A.S’ın duasıla yazımızı bitirelim;  “Rabbim, şayet dileseydin daha önce onları ve beni helâk ederdin. İçimizden sefihlerin yaptıklarından dolayı, bizi helâk mi edeceksin? O ancak Senin bir imtihanındır. Onunla dilediğini dalâlette bırakırsın ve dilediğini hidayete erdirirsin. Sen, bizim dostumuzsun. Artık bizi mağfiret et ve bize rahmet (merhamet) et. Sen, mağfiret edenlerin en hayırlısısın.” (A’RAF-155)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.