banner2

Hülagû Moğol İlhanlı devletinin hükümdarıdır. Moğol devletinin kurucusu Cengiz hanın torunudur. Tarihte bu zat çok kan akıtmakla, işgallerle, acımasızlığı ile anılır. Çoğu zaman zalimliği ile galip olmuşsa da mağlup olduğu da olmuştur. Netice, her kesin yanaşmadığı bu virüslü katil Bağdat’ta henüz bıyıkları bile çıkmamış şimdiki tabirle bir Seyda ya teslim olmuştur. Her canlının öldüğü gibi Hülago da ölmüş. Katil kan dökücü olarak tarihte yerini almıştır. Bu gün Irakta, Afganistan’da, Suriye’de, Libya’da, Yemende, Filistin’de, tek cümle ile İslam coğrafyasında kan dökenler, işgal, sömürü yapanlar Hülago zihniyetlilerdir. Ülkemizi de aynı duruma getirmek istiyorlar Allahın izni ile güçleri yetmiyor.

Hani bu Allahlık taslayanların elinde teknoloji vardı, Müslümanın, Mazlumun kanından elde ettikleri servetleri vardı. Dediğim dediktir diyorlardı, itaat etmeyen ülkelere ambargolar koyuyorlardı. Katil kiralık kan dökücüleri, işgal edicileri vardı. Şimdi hepsi balon gibi söndüler, canlarını kurtarmaya çalışıyorlar. Kendileri icat ettikleri bir virüse mağlup oldular. Ne oluyor dediler, canlarını kurtarmanın derdine düşmüşler. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste denmemiş mi? Aynen öyle oldu. Her şey devam eder zülüm devam etmez. Nemrutun bir sivrisineğe mağlup olduğu gibi, bunlarda tüm dünyalıklarına rağmen bir virüse mağlup oldular. Konu çok geniş kısa olarak izaha çalışayım.

Yeryüzünde bir virüs hastalığı var tüm dünya devletleri etkilenmiş, hiç şakası yok hem öldürücü hem de bulaşıcı bir hastalık. Allah Tüm insanlığı bu taun hastalığından muhafaza eylesin. Beyinsizler yüzünden bizi helak etme Allahım diyoruz. Dünya devletlerine göre ülkemizde bu salgın hastalık önlemler sayesinde az can aldı, vaka sayısı da azınlıktadır. Bu durum ölümler olmayacak, vakalar çoğalmayacak anlamına gelmez. Tedbir almak bizden takdir Allahtan’dır. Bu hastalık nedeniyle sevindirici bir şey var. Dinimizde temizlik çok önemlidir. Müslümanlar batıl ve atıl şeylere öyle kapılmıştı ki, nerede ise temizliği suyla yapmama durumuna gelmişti. Bu hastalık sayesinde İnanan inanmayan tıbbi telkinlerle her kes ellerini su sabunla yıkasın diyor. Bu da bir kazançtır. Fıkhi bir konunun icrasıdır.

Yemekten önce el yıkamaya 10 hasene yemekten sonra el yıkamaya ise 20 hasene verilir diye dinimizin emirleri vardır. Kâğıt havlular, peçeteler, suyun yerini almış durumda. Büyük marketler bu malzemelerle doludur. Can ne kadar şirindir. Bu hastalığı yenmek için kolonya içen hayatını kayıp edenleri bile basından okudum. Dünyada ülkemizde hayat durmuş her kes can derdinde Camiler kapalı, Cuma vakit namazları yok, okullar tatil, tüm haram isyan yerleri eğlence yerleri de kapalı. Bu tedbirleri destekliyorum. Tedbir almadan tevekkül olmaz. Herkes kendisinin doktorudur. Korkunun ecele faydası yoktur. Ey Hülago zihniyetliler bir virüs tüm imkânlarınıza rağmen sizi mağlup etmiştir. Kendinize gelin insanları öldürmeyin, ülkeleri işgal etmeyin. Allahın kuvvet ve kudreti ile akıttığınız mazlum kanında boğulacaksınız. Görüldü ki, sizin dünyalık gücünüz bir örümcek ağı kadardır.  Dinimizde tedavi olunuz emri vardır. Bu tedavi sadece maddi değil, manevi tedavi de lazım. İsyanımızla dini kendimize uydurduk, bari bundan sonra biz dine uyalım. Vesselam…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.