banner2

Yazın ikinci ayındayız sıcak hava lar her gün artarak devam ediyor. Sıcaklıklar devam ederken, bazı yerlerde sel, heyelan, siddetli, rüzgar meydana geliyor. Orman yangınları günde kaç yerde oluyor. Duamız! Gadabına uğrayanlardan eyleme Allah'ım. Beyinsizler yüzünden bizi helak eyleme Allah'ım olmalı!..

 Dünya da iklimler değişmiş bilim insanları depremlerin olacağını söylüyor. Önlemler alın diyorlar önlemleri alacak iktidarlardır. Önlemler alınırken bilim insanlarının önerileri kale alınmalıdır her şeyi ben bilirim sevdasından vaz geçilmelidir. İktidara muhalif tüm kanallar Menzili konuşuyorlar binlerce mürit menzile akın etti, tövbeler zikirlere ara verildi. Şeyhın defninden sonra tekrar tövbe zikir açıldı.

Menzil üçe bölündü, iktidar özel Uçak seferleri düzenledi,Cumhurbaşkanı yardımcısı sayın Yılmaz cenaze törenine katıldı söylemlerini sakız gibi çiğniyorlar kendilerine tam bir malzeme. Bu saldırıla yaparlarken Dine saldırıyorlar Dini, vicdanı,insanı olmayan tüm eylem söylemleri kınıyorum. Dinimizde cenazeye,ölenin arkasında kötü şeyler konuşmama ahlaki ilkelerdendir. Müteveffaya Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine, sabırlar diliyorum.

Hani darbi meseldir. Kraldan fazla kıralcı olmak, Şeyh uçmaz müritler uçurur zaafiyetide cemaatlerde, diyanette, Dini kurum ve oluşumlarda mevcuttur. Bu kurumları en çok yıpratan beşeri siyasettir.

İktidarlar, siyasetçiler sabun köpüğü gibi geçicidir. insanlığın nesli, aklı, malı, canı, Dini, Irzı korumaya aday kurumlar ise toplumlar için beka bekçileridir. Her kesimi ıslah etme, doğru yön gösterme görevleri vardır. Şeriat tarikatsız olur Tarikat ise şeriatsiz olmaz.
Ülkemizde yanlış politikalarla, yanlış Din anlayışı ile müzmin bir zemin vardır. Dünyayı da Ahiretide beceremiyoruz. En büyük sorun siyasetin hukukla yer değişmesidir suç varsa suçlu siyasi bakışla infaz edilmemelidir.

Suçlu, suçsuzun hakkını hukuk vermelidir.Tüm ihaleler milletin gözü önünde şeffaf bir şekilde yapılmalı ki, yandaş beşli çete söylemleri tarihe karışmalıdır. Muhalif kim varsa hemen düşman, hain denilmemeli güçlüyüm diye bertaraf edilmemelidir.konumuz havalar çok sıcak isede her şeye zamda O kadar cep yakıyor. O,kadar sıcak terletiyor. Hele çalışan memurla, Emekli memur maaş artışında ki adaletsiz farkise yazın Sıcağından daha çok milyonlarca Emekliyi terletiyor.

Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir adaletsiz paylaşım çalışıyor diye memura 22.24.26 bin TL. ver Emekli memura ise bunun bir buçuk katını eksik
ver. Bence hakettik. biz istedik böyle oldu. Sendikalar demek boşmuş gerçekten iktidarların arka bahçesiymiş. Yerel seçimlerden önce iktidarın elinde iki koz var. Biri yıl başında Emekliye göz boyama zam ikincisi karma eğitimden vaz geçiyoruz diye kız okulları açtık açıyoruz adı altında Dini kullanmak.

Dünya kimseye kalmaz zalimede mazlumada her kes sütüne göre iş yapar. Ne kadar sıcak olursa olsun bir gün serin havanında gelmesi muhakkaktır. Er veya geç...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.