banner2
Öne Çıkanlar Ayşegül Yıldızdan boşanıyor mu? Türkiye Şanlıurfaspor Darıca Gençlerbirliği Ayak Sağlığı

Urfa'da Ülkücü Gençler Vatandaşların İhtiyacını Karşılamak İçin Koşturuyor

Ülkü Ocakları Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak başta Şehit ailelerimiz olmak üzere 65 yaş üstü vatandaşlarımızın pazar ihtiyaçlarını yerine getirip evlerine ulaştırdık diyen  İl Başkanı Bakır Bostancı yaptığı açıklama da şunları dile getirdi:

Bildiğiniz üzere Çin’in Wuhan kentinden çıkıp tüm dünyayı tehdit eden Korona Virüs illeti yüzünden ülkemizde ve Şanlıurfa’mızda da hastalıklara karşı bağışıklık sistemleri zayıf olan ve virüsün yayılmasını önlemek amacıyla Sayın Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin dediği üzere dayan milletim, geceyi gördük, güneşi de göreceğiz direktifi üzerine ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Sinan Ateş beyefendi talimatıyla tüm teşkilatlarımız 65 yaş ve üzeri insanlarımızın Korona virüsünün yayılmasını önlemek amacıyla dışarı çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundular. Bizde Ülkü Ocakları Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak bugün başta Ülkücü Şehit ailelerimiz olmak üzere 65 yaş üstü vatandaşlarımızın pazar ihtiyaçlarını yerine getirip evlerine ulaştırdık. Akabinde Şanlıurfa’mızın muhtelif mahallelerinde 1000 ekmek dağıtımız oldu. Bunların yanı sıra çocuklarımıza yönelik diş fırçası ve diş macunu, sağlık malzemeleri, temizlik malzemeleri dağıtımlarımız oldu. Bu illet cennet vatanımızı ve kadirşinas Türk milletini tehdit etmekten vazgeçene kadar bu hizmetlerimiz devam edecektir. Ülkücüler sizin evladınızdır. Emeği geçen Ülküdaşlarımdan Allah razı olsun. Evde kal Türkiye Ülkü Ocakları yanınızda.

"Ülkücülük Türk milletinin derdini kendine dert etmektir. Türk milletinin endişesini yüreğinde hissetmeyip, Türk milletiyle kederde, tasada, neşede bir olmayandan böyle bir irade sadır olmaz." Diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.