banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Urfa Haberleri Eyyübiye Ayşegül Yıldızdan boşanıyor mu? CHP

Urfa Basını Yasta! Fehmi Kaplan İçin Taziye Mesajları Yağdı

Elim kaza ile ilgili edinilen bilgi şu şekilde: kaza, Şanlıurfa-Suruç karayolunun 15. kilometresinde yaşandı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 27 GJ 628 plakalı kamyonet ile 27 AJG 504 plakalı otomobil çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, Fehmi Kaplan’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken yaralı olan 6 kişi ise ambulanslarla Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Halit Öz isimli vatandaş da tüm müdahalelere kurtarılamadı. Yaralıların tedavisine devam edilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SEVENLERİ TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

Gazeteci Fehmi Kaplan'ın ani ölümü Şanlıurfa Basın Camiasını yasa boğarken, siyasiler, STK temsilcileri ve basın camiasından bir çok izim taziye mesajı yayımladı.

Büyükşehir Meclis Başkan Vekilliğine Ahmet Kaytan mesajında, Rabbim taksiratını affetsin mekanın cennet olsun kardeşim…#FehmiKaplan
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet CANPOLAT ise; Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Gazeteci Fehmi Kaplan ile aynı kazada yaşamını yitiren Halit Öz'e Allah'tan rahmet; ailesine ve basın camiasına başsağlığı diliyorum.
CHP'nin Urfalı ismi İstanbul Milletvekili Mahmut TANAL ise yayımladığı taziye mesajında, Şanlıurfa basınının kıymetli ismi Fehmi Kaplan'ı, Suruç'ta meydana gelen trafik kazası sonucu kaybettik.Kendisine Allah rahmet, ailesine, dostlarına, basın camiasına başsağlığı diliyorum.Mekanı cennet olsun.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref FAKIBABA da bir taziye mesajı yayımladı. Fakıbaba mesajında; Elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden gazeteci Fehmi Kaplan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve basın camiasına başsağlığı diliyorum. 
Mekanı Cennet olsun.

Meslektaşlarından da çok sayıda taziye mesajı geldi. 

RUHA TV genel yayın yönetmeni Ahin Güneş; "Şanlıurfa Duru Tv'de uzun süre çalışan meslektaşımız Fehmi Kaplan'ın bugün akşam saatlerinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin üzüntü ile öğrendim. Merhum Fehmi kardeşime Allahtan rahmet, kederli ailesine ve basın camiasına derin taziyetlerimi sunuyorum" dedi
Gazeteci Mehmet Halhalli; Ölüm yolu olarak bilinen Suruç yolunda bu mübarek günde meslektaşımız Fehmi Kaplan ile beraber 2 kişi hayatını kaybetti. 5 kişi yaralandı. Kentin ileri gelenleri bu yolun çift şerit olması için ne zaman çalışma yapacak acaba?  

Gazeteci Kenan Bayuk; Gazeteci abim Fehmi Kaplan  Suruç yolunda geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Mekanı cennet olsun inşallah.. Çok değerli ve kıymetli bir abimizdi.
İhlas Haber Ajansı Şanlıurfa Temsilcisi Şinasi İnan ise mesajında şunları belirtti: Suruç (ölüm) yolunda yaşanan kazada hayatını kaybeden arkadaşımız gazeteci Fehmi Kaplan'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına ise sabır diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.