banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Eyyübiye Urfa Haberleri Ayşegül Yıldızdan boşanıyor mu? CHP

İlçe Belediyeleri haşere mücadelesi


Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, haşerelerle mücadelenin en önemli evresi olan larva döneminde çalışmalarını sürdürerek, vatandaşların yaz aylarında rahat yaşam koşullarına ulaşmasını hedefliyor. Vektörle mücadele kapsamında geçtiğimiz yıl gösterdiği başarılı çalışmayla vatandaşların takdirini toplayan ekipler, bu yıl da kolları erken sıvadı. Haşereyle mücadelede en önemli evre olan larva döneminde haşerelerin üremelerinin önüne geçmeyi hedefleyen ekiplerin çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ilaçlama ekibi, evleri, mağaraları, ahırları ve işyerlerini haşerelere karşı ilaçlıyor.

Sezon boyunca ilçe genelinde haşerelere karşı mücadele ederek, Eyyübiye'deki vatandaşlara huzurlu bir yaz dönemi yaşatan Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri ilaçlama ekibi, kış döneminde de genel ilaçlamanın yanı sıra ev ve işyerlerinde bulunan haşereler için ilaçlama servisi gerçekleştiriyor. Ekipler, talepte bulunan vatandaşların ev ve işyerlerine ilaçlama yapıp, fare, böcek, sivrisinek ve karasinek gibi tüm haşerelerden arındırarak huzur dolu bir ortam sağlıyor.

İlaçlama ekiplerinin her gün düzenli bir şekilde ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Yaz aylarını sineksiz bir şekilde geçirebilmemiz için kış ve bahar aylarında yapılan ilaçlama çalışmaları büyük önem taşıyor.  İlaçlama çalışmalarımız Şubat ayının 1’inci gününden itibaren ilçemizin mahallelerinde başlamıştır. Bütün mahallelerimiz fare, böcek, sivrisinek ve karasinek gibi tüm haşerelerden arındırarak huzur dolu bir ortam sağlamaya çalışıyoruz. 36 personel, 9 araçla ilçemizdeki mahallelerde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu dönemlerde sineklerin üremelerini önlemek için çalışmalarına devam ediyor. Diğer yandan talep eden vatandaşlarımızın evlerine ve işyerlerine de ilaçlama hizmeti sunuyoruz” açıklamasını yaparken yapılan ilaçlama çalışmalarından memnun olduğu ifade eden vatandaşlar ise ‘’Eyyübiye Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Evlerimiz ilaçlanıyor. Eyyübiye Belediyesinin temizlik işlerine teşekkür ederiz. Böceklerden, sineklerden kurtuluyoruz. Çalışmalardan son derece memnunuz.” İfadelerini kullandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.