banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Şanlıurfa Peygamber Sevdalıları halk ile buluştu



Peygamber Sevdalıları Platformu Şanlıurfa Koordinatörlüğü’nün Şanlıurfa Hasan Paşa Cami bahçesinde salâvatlar eşliğinde düzenlediği bayramlaşma merasimi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü Hasan Paşa cami avlusunda yoğun olarak  katıldığı   Bayramlaşma Programı düzenledi.

İkindi namazına müteakip başlayan bayramlaşma merasimine HÜDA PAR Şanlıurfa il ve ilçe teşkilatları da katıldı.

Yüzlerce insanın katıldığı bayramlaşma programına ikindi namazından çıkan cami cemaati de yoğun teveccüh gösterdi.

Şanlıurfa’daki Bayramlaşma ‘Ah nerde eski bayramlar’ diyenlere eski bayramlardaki  samimiyeti hatırlattı.

“İslam düşmanları, sevinç ve mutluluk olan bayramlarımızı acı ve gözyaşına çevirdiler”

Bayramlaşma etkinliğinde İTİHAD üyesi Molla Sinan Ünel bir konuşma yaptı.

Bayramlar Allah’ın Müslümanlara bir ay boyunca nefisleri ile vermiş oldukları mücadelenin sonunda kazandıkları zaferin neticesi olarak, mümin kullarına verdiği bir hediye olduğunu söyleyen Ünel, “Bayram denilince birlik, beraberlik, kardeşlik akla gelir. Özellikle bu asrımızda her şeyden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şey birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Bayramlar bunun için güzel bir etkinliktir. Bayramlar bunlar için vardır. Maalesef İslam düşmanları, sevinç ve mutluluk olan bayramlarımızı acı ve gözyaşına çevirdiler. Ama şer güçlerinin tüm çabalarına rağmen bayramlarımızı bayram yapacağız. Bayramlarımızı idrak edeceğiz. Allah’ın bize ikram ettiği bu bayramları sevinç ve mutlulukla karşılayacağız. Bayramları sevgi ve muhabbetle kutlarken işkenceler, bombalar, zulümler altında olan kardeşlerimizi de unutmayacağız. Müslümanların duyarsızlığı, kardeşlik hukukunun çiğnenmesi, ‘şüphesiz Müminler kardeştir’ ayetinin unutulması zalimlere, İslam düşmanlarına cesaret verdi” ifadelerini kullandı. (Mustafa Gül/ Mustafa Bikeç-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.