banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa Büyük Bir Değerini Kaybetti! Misbah Hicri Vefat Etti

Bu sabah vefat haberi ile yakınlarını ve sevenlerini yasa boğan Misbah HİCRİ 68 yaşındaydı.  Dünya'yı etkisi altına alan koronavirüs salgınına yakalandıktan sonra hastaneden tedavi altına alınan Misbah Hicri yazıları ve kitapları ile bir çok yayına imza atmış bir şahsiyetti.

Vefat haberi ile sevenlerini yasa boğan merhum Hicri'nin Cenazesi bugün cuma namazını müteakip Onikiler Mahallesi Ubeydullah camisinden kaldırılarak Harran Kapı aile mezarlığına defnedileceği belirtildi.

Korona virüs dolayısıyla taziyeleri yapılmayacak olan Misbah Hicri'ye Balikligol.com olarak Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Misbah Hicri'nin yazdığı kitaplar: 

EFSANE GERÇEKLER- BEDELİ ÖDENMİŞ SÖZLER-İDAMA YÜRÜYEN ADA-GÖNÜLDEN KALEME- BİNİ AŞAN HASRET- YAŞAYIP GÖRDÜKÇE-ÇIĞLIĞA DURAN SÖZLER- COĞRAFYA KADERDİR- TARİHİN ADI URFA 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Keldan Aşireti Lideri 3 yıl önce

Daha önce defalarca yazdigim gibi sizin bir ilkokuk mezunu Turkçe bilen bir redaktöre ihtiyacınız var. "Bir çık yayın"