banner2
Öne Çıkanlar Ayşegül Yıldızdan boşanıyor mu? Türkiye Şanlıurfaspor Akhisar Belediyespor Kaan Kairinen

LYS üniversite ek yerleştirme sonuçları açıklandı!-ÖSYM sonuç ekranı sorgula!

 

Ek yerleştirme sonuçları açıklandı. Üniversite ÖSYS sınavları ek yerleştirme sonuçlarını merakla bekleyenlere müjde, ÖSYM resmi sitesinden sonuçları açıklayan ekranı aktifleştirdi. ÖSYM , ÖSYS ek yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

Ek yerleştirme sonuçları açıklandı. Üniversite ÖSYS sınavları ek yerleştirme sonuçlarını merakla bekleyenlere müjde, ÖSYM resmi sitesinden sonuçları açıklayan ekranı aktifleştirdi. ÖSYM , ÖSYS ek yerleştirme sonuçları için tıklayınız. ÖSYM resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre; "Adayların DikkatineTarayıcınızın adres satırı  ile başlamıyorsa TC kimlik numaranızı ve şifrenizi kesinlikle girmeyiniz. Kişisel bilgi niteliğindeki TC kimlik numaranızın ve şifrenizin hiç kimse ile paylaşılmaması ve ÖSYM dışındaki sitelere girilmemesi gerekmektedir. Aksi durumda ortaya çıkabilecek olumsuzluklardan adayın kendisi sorumlu olacaktır." bilgileri yer aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.