banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen toz Sugeldi

EYYÜBİYE BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ-görüntülü

 

Kış ayları öncesi vatandaşların yol mağduriyetinin giderilmesi için sezon boyunca hummalı çalışma yapan Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin,’ Vatandaşların taleplerini anında yerine getirin’ talimatıyla çalışmalarına gündüz ve gece olmak üzere 2 vardiya ile devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez mahallelerde kilitli beton parke taşı döşeme işi kırsalda ise stabilize yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Osmanlı mahallesinde yaptığı çalışmaların vatandaşların da takdirini topluyor. Osmanlı mahallesinde 24 bin metre kare kilitli beton parke taşı döşeme işlemi, Osmanlı ve Hayati Harrani mahallesini birbirine bağlayan yolda devam ediyor. 2 vardiya halinde devam eden kilitli beton parke taşı döşeme işlemi alt yapısı tamamlanmış mahallelerde devam ediyor. Vatandaşların özellikle kış aylarında yaşadığı yol mağduriyetinin giderilmesi için ilçe genelinde hız kazanan ve Osmanlı mahallesinde devam eden yol yapım çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Osmanlı Mahalle Muhtarı Salih Çiftçi, yıllardır Kito deresi olarak adlandırılan bölgenin kullanılamaz halde olduğunu belirterek, Eyyübiye Belediyesine ve Başkan Ekinci’ye çalışmadan dolayı teşekkür etti. Muhtar Çiftçi,” Osmanlı ve Hayati Harrani’yi bağlayan yolda 24 bin metre kare parke taşı döşeniyor. Yıllardır vatandaşların geçmediği bir dereyi yaşanabilir kıldığı için Eyyübiye Belediyesi Başkanı Sayın Mehmet Ekinci ve ekibine çok teşekkür ederiz. Osmanlı Mahallesi hızla büyüyen ve gelişen bir mahalle oldu burada yapılan daireler başka yerlerde yok ileriki günlerde gelip buradan yer almak isteyen vatandaşların eline geçmeyecek. İmam Hatip lisemiz ve diğer okullarda okuyan öğrenciler kışın okula gitmekte zorluk çekiyorlardı. Şimdi ise öğrenciler daha temiz bir mahalleye sahip oldular. Mahallemize bu mutluluğu yaşattığı için Başkanımız Mehmet Ekinciye mahallemiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.