banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Mardin'de polis lojmanlarına silahlı saldırı




Mardin’in Derik ilçesinde polis Lojmanlarına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda bir polis ile yoldan geçen bir vatandaş ağır yaralandı. Derik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler.

Edinilen bilgilere göre; akşam saatlerinde sivil bir araçla Derik Polis Lojmanları yakınlarına gelen PKK’liler, araçtan uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Açılan ilk ateşte bir polis memuru ile yoldan geçen bir vatandaş ağır yaralandı.

Saldırı sonrası PKK’li geldikleri araçla kaçarken yaralılar olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulanslarıyla Derik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen polis ile vatandaş kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler.

Saldırı sonrası bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.