banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Urfa Haberleri Eyyübiye Ayşegül Yıldızdan boşanıyor mu? CHP

OSM'nin ortakları inançsız mı? Urfa'nın Müftüsü Paralel mi?

OSM Ortadoğu hastanesi ortaklarından, şu an Amerikanda bulunan İbrahim halil Baysal flaş açıklamalarda bulundu. OSM Hastanesinin ortakları arasında AK Parti ve inançsız insanların olduğunu söyleyen Baysal, "Mevcut urfa Müftüsü ve müftülük paralel mi?" diye sordu.

Baysal'ın AK Partili dediği ortaklar kimlerdir? inançsız olan ortakları kimler? kamuoyu özellikle Paralel Yapıya yakın olan bu hastanedeki AK Partili ortakların kimler olduğunu merak ediyor. 

 Bugün Akşam gazetesinde çıkan haber üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan  İbrahim Halil Baysal'ın şunları yazdı: 
Aksam gazetesinde tamamı yalan ve iftiralarla dolu bir haber yayınlanmış. Zaten başka birşey de beklemiyordum. Bazı açıklamaları uygun gordum. 
1. sirketimiz herbiri farklı dünya görüşlerine sahip 14 ortaklı bir hekim şirketidir. Halen AKP'Lİ, inancsiz ve farklı anlayışlara sahip bir Özel sektör organizasyonudur. Ve tüm urfa bu ortakları tanır bilir. Arabî, Kürdü ve Türkü ile biraraya gelmiş sağlık emekcileriyiz.

2. Oraya buraya para gonderecek kadar para kazanamadik. Ancak, urfa'da hayırlı gördüğümüz her organizasyonu Programını, muftulugun kutlu Doğum etkinliğini ve daha birçok etkinliğin sponsoru olduk. Mevcut urfa Müftüsü ve müftülük paralel mi? Ya da diğer faaliyetleri yapanlar teroristmiydi. Bizler urfanin ve urfalilarin yatırımıyiz. 850 insanın çalıştığı bir işletme hezeyanlara Kurban edildi. Allah verdi Allah aldı diyoruz. İftira ve yalan mü'min vasfı değildir. Butun hesaplarimiz orada. Olmadık yalanlar haber Yapılarak bir algı oluşturuluyor.Temel amaç hâkimlerin üzerinde baskı oluşturmak. Biz  hukuka güvenmek istiyoruz. urfanin en saygın İşadamlarını gözaltına alarak herkese aba altından sopa gösteriliyor. Bizler Allah'tan başka kimseden korkmayız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.