banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Harran Üniversitesi Kura Sonuçları Belli Oldu: İşte Kazananların isim listesi

Harran Üniversitesi'nde personel alım sonuçları belli oldu! 
HHarran Üniversitesi hastanelerinde 657 sayılı Kanunun 4/D maddesi kapsamında sürekli işçi olarak çalıştırılmak üzere Şanlıurfa İş-kur İl Müdürlüğü tarafından müracaatları alınan 53 adet hasta bakımı ve temizliği, 25 adet temizlik görevlisi ve 3 adet eski hükümlü temizlik görevlisi alım kuraları çekildi. 
Noter huzurunda tamamen şeffaf bir şekilde yapılan çekiliş, üniversitenin resmi YouTube kanalından canlı olarak yayınlandı.
Çekilişe, Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ile Prof. Dr. Murat Demir, Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Abdulhalim Dündar, Şanlıurfa 7. Noter vekili, Harran Üniversitesi Personel Daire Başkanı Veysi Akmeşe, idari personel ve başvuru yapan adaylar katıldı. 
Pandemi ile mücadele kapsamında sosyal mesafe gözetilerek adaylar, kura çekimi izleme alanına alındı. İlk olarak Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’in yaptığı kura çekimi, izlemeye gelen adaylara yaptırıldı.
Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’in açılış konuşmasından sonra, 7. Noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Kazanan isimler belirlendi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih çiftçi 2 yıl önce

Liste