banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Evren Sanayiye ulaşım daha kolay olacak! bakın nasıl olacak?

 

Eyyübye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Evren Sanayi Sitesindeki trafik yoğunluğunu azaltma adına yeni yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Evren Sanayi sitesi girişinde meydana gelen trafik yoğunluğunu azaltma adına yeni yol açma çalışmalarını sürdüren ekiplere Başkan Ekinci eşlik etti. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi, bir yandan stabilize yol, bir yandan kilitli beton parke taşı döşeme işlemlerine devam ederken diğer yandan ilçenin trafik yoğunluğunun fazla olduğu alanlarda yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Evren Sanayi sitesindeki yol açma işlemini inceleyen Başkan Ekinci, bir süre ilgililerden devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra, silindir aracına binerek yol yapım çalışmalarına bir işçi edasıyla eşlik etti.

Burada devam eden çalışmalar hakkında açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşların refahı çalışmaların devam edeceğini belirtti. Başkan Ekinci, ‘’Geçtiğimiz günlerde Evren Sanayi Kooperatif başkanı ile buraları ziyaret etmiştik. Burada trafiği rahatlamak adına ve girişteki trafiğini rahatlamak adına bir yoldan bahsedildi. İmarda da var olan bir yol. Bugünden itibaren ekiplerimiz sabah çalışmaya başladılar ve şuanda da bitmek üzere. Kısa bir süre içeresinde de asfalt yapılması kaydı ile halkımızın, esnafımızın kullanımına sunulacaktır. Özellikle Evren Sanayi giriş ve çıkışlar konusunda trafik biraz daha rahatlayacaktır. Eyyübiye ilçemizin hakikaten hizmete ihtiyacı var. Hem de her alanda çok ciddi hizmete ihtiyacı var. Bizlerde ekiplerimizi çok ciddi şekilde kullanmak kaydı ile imkânlarımızı iyi kullanmak adına bu hizmeti getirmeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarda bunlardan biridir. Bundan sonraki süreçte de yine aynı şekilde öncelikle belirlemek kaydı ile halkımızın refahı için, halkımızın ihtiyaç duyduğu hizmeti yerine getirmek için olabildiğince imkânları seferber etmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.