banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Urfa Haberleri Eyyübiye Ayşegül Yıldızdan boşanıyor mu? CHP

Kılıçdaroğlu Çatışmanın ortasında kaldı-Konvoyu geçerken çatışma çıktı

Artvin’in Şavşat ilçesinden geçen CHP’lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna tepelerden ateş açıldığı ve ardından çatışma başladığı bildirildi.

Kılıçdaroğlu’nun danışması ise bir saldırı olmadığını konvoyun geçtiği bölgede çatışma çıktığını ve Kılıçdaroğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Bölgeden ara ara silah sesleri gelirken, Kılıçdaroğlu’nun aracının etrafında jandarma tarafından zırhlı araçlarla güvenlik önlemi alındı.

Ayrıca teyit edilemeyen bilgilere göre, CHP konvoyunun geçtiği güzergâhta yol kontrolü yapan jandarmaya yönelik bir saldır oldu. Çatışmanın bu sebeple çıktığı belirtildi.

Bölgeye ambulanslar sevk edilirken, bir kişinin yaralandığı bildirildi.

CANLI YAYINA BAĞLANDI

Artvin'deki çatışma sonrası canlı yayına bağlanarak konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Biz yola çıktığımızda yolda bir çatışma olduğuna dair herhangi bir uyarı yapılmadı. Sanırım biz geçerken başladı. Araçtan çıkarılmadığımız için tam olarak anlayamadık. Çatışmanın kiminle yaşandığına dair bir bilgi vermediler. Benim açımdan sorun yok. Güvenlik güçleri çatışma bölgesinden beni çıkardılar. Karayolları binasındayım güvenlik önlemleri alındı. Bizim açımızdan kaygı yok, güvenlik güçleri açısından da olumsuz bir şey olmaz endişemiz bu” dedi.

1 ŞEHİDİMİZ VAR

Daha sonra A Haber'e canlı olarak bağlanan Kılıçdaroğlu, "Programımızı iptal etmedik. Belediye binamız yeni yapıldı, açılışına gideceğiz. Sayın İçişleri Bakanımız aradı, Jandarma helikopter gönderecek, programımıza devam edeceğiz. Bir terör eylemiyle karşı karşıya kalındı. Keşke ülkemizde terör olmasa. Allah'ın verdiği bir canımız var, o da bu memleket için feda olsun. Bir şehidimiz olduğu haberini aldık. Araçta uzun süre bekledik. Bu tür olaylarda geri adım atmamız söz konusu olamaz. Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile görüştüm, teşekkür ettim." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.