banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

ŞUSKİ Toplantısı yapıldı

 

Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında Büyükşehir Belediyesinin vizyonunu anlatan Başkan Nihat Çiftçi, "Gece gündüz çalışarak Şanlıurfa'nın beklediği hizmet standardını yükseltmeliyiz" dedi.

Daha yaşanabilir bir Şanlıurfa için vatandaşlara hizmet edeceklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'nın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla birlikte sorumlulukları da arttı. Vatandaşlarımızın arasında olarak hep beraber hizmet köprüsü oluşturacağız. En önemli unsurumuz disiplin ve planlı çalışmadır. Şanlıurfalı hemşerilerimiz hizmet etmek bize gurur veriyor. Gece gündüz çalışarak Şanlıurfa'nın beklediği hizmet standardını yükseltmeliyiz bunun bilincindeyiz. Allah bu hizmet yolunda bizlere güç versin" dedi.

KALİTELİ İÇME SUYU TEMİNİ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü olarak temel ihtiyaç hizmeti verdiklerini söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa yüz ölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük illeri arasında, merkez ve kırsal mahallede yaşayan insanlarımızın sorunlarını en asgariye indirmek için koordinasyonlu ve özverili bir şekilde çalışmalıyız. ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüz olarak vatandaşlara kaliteli içme suyu temin etmek çalışmalar yapıyoruz. Ama bunlar yetmez, büyük bir özveriyle sorunların çoğunu ortadan kaldırmamız lazım" dedi.

Öte yandan gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü görevine getirilen Mehmet Hamdi Us ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Abdülkadir Açar eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.