banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Şanlıurfa’nın Kültür ve Turizmi EMITT Fuarında Tanıtılıyor

Dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini 25'inci kez ağırlayan EMITT fuarında ülkeler ve şehirler turizm potansiyellerini, kültür ve turizm rotalarını, gastronomi ve müziklerini tanıtma fırsatı buluyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yerini alarak gerek tanıtımlar noktasında gerekse de yöreye özgü ikramlarla Şanlıurfa’yı her platformda tanıtmaya devam ediyor.

Şanlıurfa standına olan ilgi her geçen gün artarken standa gelen ziyaretçilere Tarihi yeniden yazdıran keşif Göbeklitepe, Göbeklitepe’den daha eski olduğu düşünülen Karahantepe, kentte kutsal olduğuna inanılan Halil-ür Rahman Gölü (Balıklıgöl) kazı çalışmalarının devam ettiği Urfa Kalesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ışıklandırılarak Şanlıurfa turizmine kazandırılan Kızılkoyun Nekropol alanı ve Şanlıurfa’ya özgü tarihi ve turistik alanlarla ilgili broşürler dağıtıldı.

Şanlıurfa sıra gecesi kültürünün önemli icracılarından olan Zekeriya Ünlü EMITT Fuarına gelerek Şanlıurfa standını ziyaret etti. Şanlıurfa’nın her platformda tanıtılmasının son derece önemli olduğunu vurgulayan Ünlü iyi ki Şanlıurfalıyız” dedi.

Şanlıurfa standını ziyaret eden vatandaşlar da kentin tarihi ve turistik alanlarından Göbeklitepe ve Balıklıgöl’ü çok merak ettiklerini ilk fırsatta Şanlıurfa’ya düzenlenecek turlarda yer alacaklarını kaydettiler.

25. EMITT Fuarı 12 Şubat 2022 tarihine kadar ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.