banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Kojenerasyon ve Trijenerasyon Sistemleri ile Yüksek Tasarruf Sağlayın

Kojenerasyon eş zamanlı olarak elektrik ve ısı enerjisi üreten sistemdir. Modüler yapılı bu sistem ısıtma ağını yararlı ısıyla besleyerek elektrik ve ısı enerjisi üretmektedir. Elektrik üretimi sırasında oluşan ısıl enerjiyi yeniden sisteme katarak enerji tasarrufuna katkıda bulunmaktadır. Trijenerasyon sistemi ise bu sisteminin sağladıklarının yanı sıra soğutma özelliği de taşımaktadır. Elektrik ve ısı enerjisine ek olarak bir de sisteme soğuk su vermekte ve soğutma hattına katkı sağlamaktadır. Mevsimsel veya sürekli soğutma ihtiyacını karşılamakta ve yüksek enerji verimliliği sağlamaktadır. Yaygın olarak endüstriyel tesislerde tercih edilen kojenerasyon ve trijenerasyon sistemleri işletmelerin büyük oranda tasarruf etmesine imkân tanımaktadır.

Teksan Kojenerasyon ve Trijenerasyon Sistem Seçenekleri

Bu sistemler doğal gaz ve biyogaz tabanlı jeneratör setleri ile elektrik, ısıtma ve soğutma ihtiyaçlarının hepsine birden aynı anda cevap vermekte ve yüksek enerji verimliliği sağlamaktadır. Bu sistemde yüzde 90’a varan enerji verimliliği görülmekte ve yapılan yatırımların karşılığı 4-5 yıl gibi çok kısa bir sürede geri alınmaktadır. Bu sistemler enerjiyi tüketilen yerde yeniden üretmeye olanak tanırken oluşabilecek enerji kayıplarını da ortadan kaldırarak en üst düzeyde verim alınmasını desteklemektedir.

Firmanın kojenerasyon ve trijenerasyon sistemleri hakkında bilgi edinmek için https://www.teksan.com/tr/kojenerasyon/sayfasını ziyaret edebilir ya da daha detaylı bilgi elde etmek için firmaya ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.