banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Birecik MYO'da Laborant ve Veteriner Sağlık Programı açıldı

 Birecik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Muhammed Yaşar Dörtbudak yeni açılan Laborant ve Veteriner Sağlık programı tanıtım ve planlama çalışmaları kapsamında program hocaları Öğr.Gör. Ali Koçyiğit, Öğr.Gör. Fatma Beril Özgür ve Öğr.Gör. Muhammet Alperen Hameş ile birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek çalışmaları konusunda bilgiler verdi. 

Birecik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Muhammed Yaşar Dörtbudak Birecik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Muhammed Yaşar Dörtbudak ve beraberindekiler, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nihat Denek’i ziyaret ederek yeni açılan programdaki imkanlar ve ihtiyaçlar hususu görüşülerek yapılacak çalışmalar hakkında Prof.Dr. Nihat Denek’in tavsiye ve önerilerini alıp bilgi paylaşımında bulundular.

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Kaymakamı Kadir Duman ziyaret edilerek yeni program ve ilçeye yönelik planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi. 

Birecik Kaymakamı Kadir Duman, hayırlı olsun temennileriyle gayret gösterilmesi halinde yeni bölümün ilçede başarılı olacağını dile getirdi. 

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam da ziyaret edilerek Belediye ile gerçekleştirilebilecek ortak projeler hususunda görüş alış verişinde bulunuldu. 

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam da, imkânlar çerçevesinde destek vermeye hazır olduklarını dile getirerek, başarı dileğinde bulundu.  

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Birecik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Muhammed Yaşar Dörtbudak, ziyaretlerde kendilerine verilen destek ve gösterilen ilginden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, tanıtım ve planlama çerçevesinde çalışma ve ziyaretlerin süreceğini belirtti. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.