banner2

 
Hak, Adalet, eşitlik, Hürriyet, Ahlak, Adil paylaşım,yardımlaşma Dini, dili, mezhebi, Irkı, meşrebi ne olursa olsun. Yer yüzündeki tüm insanlar hatta diğer canlılar için olması, uygulanması ilahi emir gereğidir. Adaletsizlik, çifte standartlık geçmişte olduğu gibi, Asrımızda da ayuka çıkmıştır. Kimin eli kimin cebinde belli değildir. Var olan devletler bağımsız olduklarını iddia etseler bile bazı devletler gizli ajandalarla, Siyonizme kayıtsız şartsız bağlı oldukları feraset sahibi herkes bilir.

ilahi Dinlerin hepsinde insanın yaşama hakkı esastır kuralı vardır. Asrımızda Dünyayı kan gölüne çeviren, Sömüren, nifak tohumlarını eken siyonist zihniyetlerdir. Hak batıl mücadelesinde Hak sahiplerinin galip gelmesi gerekirken, maalesef batıl görünürde galibiyet naralarını atıyor.

Hakkın galip olmama Nedeni cehalet, atalet ve tefrikadır.Hadiste (küfür tek millettir)  Müslümanlarda tek Ümmettir

Başımdan geçen bir anımla meramımı anlatayım. Diyarbakır Çermik'te merkezi bir Camide İmamım. Tarihi hatırlamıyorum. O,günlerde Bosnahersek'te savaş olmuş Sırplar acımasızca Müslümanları hukuksuz katletmiş, topraklarını işgal etmiş, en çirkini Namussuzca Irzlara dokunmuş. Bu çirkin tablo karşısında ne yapabiliriz? Bir Cuma günü bu konuyu detaylı dile getiriyorum Camii tıklım dolu galeyana gelen Şevket amca dur dur hocam  Demesin mi? bende durdum. Şevket amca Cemaata Cuma namazı kılmayın herkes evine gitsin silahlarını alsın. Savaşa gidelim. Bende şevket amcayı teskin etmek için Cemaata şevket amca doğru söylüyor ancak! bizler bir avuç cemaat ne yapabiliriz. Devletimiz var Kahraman ordumuz var bu görev onların görevi deyince Şevket amca eyvah dedi devam et hocam dedi. (Şevket amcaya Allah rahmet eylesin.) Bu bir kesit kim ne anlıyorsa....

Bir Asra yakındır. Mazlum Filistin halkı kutsallarını korumak, işgal edilmiş topraklarına kavuşmak için Cihad ediyor. Şimdiye kadar sapan taşları ile isgalcı ile savaşan gençler şimdi saldırmada her gün bedel ödemektense cesurca, onurlu saldırıları başlatmaları,şehadeti göze almaları takdire şayandır.

Ümmetin suskunluğunu şehit Şeyh Ahmet Yasin'in ifadesi ile "Allahım! Ümmetin suskunluğunu sana şi kayet ediyorum." Diyerek mevlamızın "Ey iman edenler! Allahtan korkun ve doğrularla beraber olun."  Niyazıdır.Tevbe süresi 119 Ayet. Efendimizde SAV. "Sizler (Gelecekte) Yahudilerle Muharebe (Savaş) Yapacaksınız.Taki onlardan biri bir taşın arkasında gizlenir. (sede) O,Taş Ey Allahın kulu arkamda gizlenmiş olan bu kişide bir yahudidir.(Gel) ve onuda öldür diye konuşur." Buyurmuş.Buhar,Müslim.

Bugün Cuma Namazı kıldığım Camide imam: Filistin, işgalcı, siyonist savaşını anlatıyor. Cemaatı coşturuyor. El ile kötülüğü izale etme devlet eli olduğuna hiç değinmiyor. Zalim, gaddar, şovenist, katil istemese de Allah Nurunu tamamla yacaktır.

Zamanı gelince.. Evleri yıkılmış, suyu, ekmeği, elektriği kesilmiş, kadın, çocuk, yaşlı demeden soykırıma tabi tutulmuş, Gazze mazlum halkı can çekişirken, kimse ciddi derman olmamış, Amerikan'ın aynı soydan Dışişleri Bakanı İşgalci İsraile gelmiş, Şöyle demiş; "Ben sadece Amerikan'ın Dışişleri bakanı olarak değil, bir Yahudi olarak da burda bulunuyorum" Demiş. batılın sadakatına bakın. Gücü elinde bulunduranlar çifte standartlı olsalar bile samimi Müslümanlara Allah'ın yardımı yakındır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.