banner2

 Her canlı Dünyaya gelir. Ecel gelince ölür. İnanan insan için Dünyadaki ölüm Ahirete doğuştur. Ahiret hayatı ebedidir Dünya Ahiretin tarlasıdır. Kul Dünya'da ne ekerse Ahirette onu biçecektir.

Ahirette Mahkemei Kübra (Büyük) Mahkeme var. her insan O mahkemede hesabını verecektir. Dünya'daki hiç bir etken mahmeyi etkilemeyecektir. korumalar, Saraylar, dünyalık etiketler, varlıklar, mevki makamlar, katlar, yatlar hiç fayda vermeyecektir.

Akıllı insan Meşru (Helal) Dairede Dünyada çalışıp Ahiretini berbat etmeyendir. Dünya için Ahireti, Ahiret için Dünyayı terk etmeyendir. Ahirete inanan bir insan Dünyada bir karıncayı incitmez. Dünya izmleri insanı raydan çıkarmış. Ahiretide, Dünyası da berbattır. Halbu ki, Dünyada güvendikleri Ahirtte onu terk edecektir.

Müslüman Dünyada yaşayan tüm insanlığın: Adalette, adil Paylaşımda, Can, mal güvenliğinde, Hürriyet Ab'ı hayatında huzurlu yaşamda kitlelerin şaşmaz sigortasıdır.

Bazıları bugünkü Müslümanların yaşayış tarzını göstererek dudak bükebilirler. Doğrudur. Ancak hiç bir İslam ülkesinde Vahiyle gelen gerçek Din yaşanmıyor. Yöneten, yönetilen dahil. Numunei imtisal, örnek olabilecek Müslümanı mumla arıyoruz. Halbuki Rabbimiz ilahi kelamında buyuruyor. "Hepiniz topluca Allah'ın ipine (Kuran'a) Sım sıkı Sarılın parcalanmayın." Ali İmran süresi 103.Ayet.

Bu gün Ümmet, İslam ülkeleri siyasette, Hukukta, Dünya işlerinin hepsinde batı ve batılı taklit ediyorlar halkını da fırkalara ayırmışlar. ikinci Ayet meali. "Allah kişiye ancak gücünün yeteceği kadarını teklif eder." Bakara süresi Ayet.286.

Dünyaya nizam, insanlığa iyilikleri götürürken, vurarak, kırarak imha ederek değil, Gücün yettiği kadar. Karşımızda küfürle hak batıl savaşı var. Yapılabilecekler var nedir? onlar ticari ilişkileri kes, üsleri kapat. Suyuda kes hepsi bu kadar neden korkuluyor?

Üçüncü Ayet meali: "siz insanlar için çıkarılan en hayırlı Ümmetsiniz. iyiliği emreder, kötü lükten yasaklar, Allaha iman eder siniz." Ali İmran süresi Ayet.110... Bu Ayette Ümmetten bahsediyor hemde hayırlı Ümmet, Dünyayı Dine tercih edenler hayırlı Ümmet olamazlar.

Sokakta bir vatandaş bir kediyi yakalamış, poşete koymuş kedi ölmuş, hemen adamı yakalamışlar ve tutuklamışlar. Kedide bir candır adam tutuklansın ceza çeksin adalet varsa hayvanın da hakkı verilsin. Ya insan hakkı kul hakkı rivayete göre sözde insan haklarını, Demokrasiyi savunan Batı, batıl katilleri Irak'ta 2 Milyon Afganistan'da 3 Milyon, Suriye'de 2, Milyon Filistinde 75 Yıllık zulümle 7.8 Milyon, Rusya'nın Ukrayna'da iki taraftan Onbinlerce insan katl edilmiş bunlar devede kulak,hiç kimse ceza almamış var olan hu kuka hukuk denir mi? Gukuk belki denebilir.

Rusya Ukrayna savaşın da iki blokta olsa küfür birleşti. Şimdi uyanma, birleşme, güç oluşturma zamanı. 57 islam Ülkelerinde birleşmede halk çok yakın, yönetimler çok uzak. Dünyevileşme, Dünya perestişlik sarhoşluğundan kurtulamamışlar. Filistin İsrail savaşı İslam ülkelerinin birleşmesine, güç oluşturmasına vesile olsun.

Düyada terörist aranıyorsa, yer yüzünü kan gölüne çeviren, mazlum coğrafyaların yer altı, yer üstü zenginliklerini Sömüren, yaşama hakkını elinden alan, öldüren, işgal eden, kuvvette birleşen, bu şer katil şebekelerini destekleyenlerdir. Ölümünde bir şerefi var. Değer mi? Bu fani Dünyadan günah hamalı olarak göçmek. Hüseyni davayla haşr olanlara selam olsun. Dünya perestlikle yezidi ziniyet taşıyanlara da veyl olsun...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.