banner2

İnsanoğlu için hem Ahirette, hemde Dünya da Diriliş vardır. Ahiretteki diriliş kesindir. İman esaslarından biridir. Dünyadaki diri liş değişiktir. Hak batıl mücadelesinde, Hakkın Batıla galip gelmesi dirilişe bağlıdır.

Bu diriliş değişken değildir. Diriliş yolu mayınlarla döşenmiştir. Diriliş, Dünyalık putlara iman etmek değil,Hakkı üstün tutmaktır.
Diriliş! basit bir kelime değildir. Narkozdan uyanmadır.Insanlığın dertlerini dert edinme ve çözüm önerileri sunmadır merhamettir, acıma duygusudur, insan sevgisidir, benden değil diye iten değil, kucaklayan anlayıştır.

Diriliş anlayışında, cihat var, İnsanlığı kölelikten kurtarma var. Soyguncu düzenlerle mücadele var. Dirilişte emici, kemirgen sermayeye göbek bağı bağlı değil, emekten, mazlumdan yana olmak vardır.
Dirilişle ilgili bu kısa giriş yaptıktan sonra Asıl Diriliş neslinin tohumunu ta 1960 larda eken,Yakın zamanda kendi ifadesi ile, Dünya sürgünü sona eren, Rahmeti Rahmana kavuşan, Merhum SEZAİ KARAKOÇTUR. Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun.
Bizde adettir hayatta meyveli ağaçken,kimse pek önem vermez.Ve fatından sonra,övenler, benzemek isteyenler, basamak yapanlar ayyuka çıkar.Yani miras yediler olur.
Hak yol islam yazacağız şuurunu gençliğe armağan eden, Diriliş neslinin Amentüsü, yazdığı kitabı ile gençlerin gönlünde taht kuran, doğru yol gösteren Rahmetli Sezai Karakoç'tur. Dünyalık bir seyi olmaya bilir. Ziya paşanın (in san ölür kalır eseri,merkep ölür kalır semeri) Dediği gibi,Sezai Karakoç ta,Müslümanlara Altın harflerle yazılı Dalalete düşmemek,istikamet üzre yürülecek büyük eserler bırakmıştır.
Rahmetli Karakoç'un Ruhuna ithafen şiirinden bir kesit." Milletim! Doğuyada batıya da dur diyecek güç sensin. Kendini bildiğin gün kurtulacaksın.Yoksa insanlık büyük bir felakete doğru gidiyor. Milletim! Uyan kendine gel,yeni bir sayfa aç. geçmişte bir kaç kez çağ açmıştın. Yine açabilirsin. Yine açabilirsin.Yine açabilirsin...
işte fikir, aksiyon, ülkesini seven yol gösteren bir mütefekkir. Diriliş nesli olmak bir sevdadır. Beşeri sistemlerin koruyucu ları diriliş neslini üretemezler, hele; Faize,  Zinaya, sermayeye, mevki, makam, saltanata,siyonizmin tuzaklarına yenik düşenler, asla diriliş nesilli olamazlar.
Bedel ödeye rek dünyevileşmemiş,diriliş nesline selam olsun.Vesselam....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.