banner2


Din garip gelmiş, garip gidecektir. Bu ifade hadis mealidir. Alimlere göre Dinin garip olması, Gerçek Din adamlarının islam toplumunda olmaması, kalmaması, Gerçek dini cesurca çekinmeden anlatmaması demektir. Demişlerdir.
Yer yüzünde bir kü für cenahı var karşımızda, insanları Dinden soğutmak, Haramlara ğark etmek batıl sistemlerini kurmak, taşaronlar kiralamak bulmak, insanları sömürmek adaletsiz paylaşımla sürüleri köle gibi çalıştırmak, Adalet, insan hakları dillerinden düşmezken, adaletin ırzına geçmek, Irk üstünlüğünü gütmek, mevki makamları put edinmek herkesi itaata zorlamak, medenice eleştiriyi terörle, devlet hainliği ile eş değerde görmek, korku imparatorluğunu adet hali ne getirmek, Devlet eli şefkat eli iken, Devlet sopasını göstermek zorbaların kibir abidelerinin meziyetleridir.
Kimde bu meziyetler ve dahası varsa Rabbim ümmeti muhammedi top yekûn muhafaza eylesin. Şerlerinden korusun. Dünyada rahatlık yoktur.Tüm insanlık huzursuzdur.
Hastalık, kuraklık, deprem, sel felaketi, tabii afetler ilahi ikazlardır. Haramlara dalmak sarhoşu olmak bunlardan kurtulamayız. Denizlerde boğulanlar, vatanlarından göçe zorlananlar, aileleri parçalananlar, barut kokusu ile yatıp kalkanlar, dul yetim kalanlar, ac yatanlar, köle kamplarında her türlü iskenceye maruz kalanlar vicdanlarımızı sızlatmıyor bu dihunları bu hale getirenleri seviyor alkışlıyorsak, müslümanlığımız, insanlığımız  beş para etmez sorgulanır.
Ülkemizde bir nebze huzur olsada, Huzurumuzu kaçırmak isteyen eblehler var. Toplum aylardır günlerdir, haftalardır Dolar kolik olmuş, ülkenin bunca sorunları varken, çözüm beklerken, dolardan bana ne?
Dolar yükselirken dış güçler, inerken kahraman iktidar.
Burda akıl dışı bir durum var. izahlar tatmin edici değil. Faizli haram işletme me kanlarına beytül mal demek islama göre Din hırsızlığı demektir.
Allahın ayetlerini soygun düzenlerine uydurmktır. Haram ha ramdır helal helaldır. Yeni ayetmi inmiş haşa haramlara kılıf uyduruluyor.
Adına mevduat deyin, koruma, deyin, hibe deyin bir kere tüm bankalar kapitalizmin hortumlarıdır Faizle Allah'a savaş açan mekanlardır islam ekonomisini kale almadan müslümanların varlıklarına göz dikerek, islami kılıflar uydurarak kurtuluşu batıl ve sömüde bulmak en hafif ifade ile Dini batıl sistemlerine uydurma çabasıdır.
doğruyu söylememek, susmak dilsiz Şeytanlıktır. Zamlar artarak devam ediyor. Kiralık kalemler pembe tablolar çizsede, her şeye nas var da bu melanet yılbaşına, toto lotoya, haram bilete, bu gecede başta alkol, tüm haramlar devlet destekli işlenirken, bu rezalete niçin nas yok merak ettim.
Yaşananları daha iyi anlamak için Tarihte Emeviler Abbasiler, Selçuklular,Osmanlılar tarihini okumalarını tavsiye ederim.
Konunun özü Şehirde büyümüş bir kız gelin olarak bir köye götürülmüş, zavallı gelin bir kaç gün kaldıktan sonra babasına haber salmış acele gel beni götür demiş, babada hemen gidip kızını getirmiş, baba! kızım ne oldu? daha yeni gelinsin ayıptır el alem bize güler Baba  ben şehirde büyüdüm köyde ahırlar var hayvan kokusundan yatamıyorum der. Baba kızına hep nasihat eder. Bir kaç gün sonra gelini yani kızını evine götürür Geri döner bir ay sormaz ve kızının ziyaretine gider telaşla izzet ikramdan sonra baba kızım bir sıkıntın yok inşallah kız baba o koku kesildi şimdi rahat yatıyorum demez mi Babanın efsun ifadesi; (Kızım o koku kesilmemiş ancak burnun o kokuya alışmış onun için rahatsız olmuyorsun) der  ne yapalım pis kokuların hepsine bur numuz alıştı bizde toplum olarak rahatsız olmuyoruz.
faizede, bankayada, zinayada,  zamada, vurgun, soygunada, adaletsizliğe de, ayrımcılığada, Dinin aslını bozmayada.
Ýılbaşı gecesi Televizyonum kapalıdır. Bakan gözlerime yazık. Dini Dünyalıklara ucuz satanların vay  haline. Vesselam.......

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.