banner2

Başbakan Ahmet Davutoğlu Kadir gecesinde Şanlıurfa’da vatandaşlarla iftar açacak.

Başbakan Davutoğlu Şanlıurfa ziyareti öncesi bazıları siper alarak, ‘Davutoğlu’nu nasıp manipüle ederim’ derdine düşmüş.

AK Parti davası ve misyonuna doğuştan düşman ama sureti haktan görünmeyi huy etmiş bu tayfa yine herkesten çok AK Partili olduğunu söyleyip Davutoğlu’na akıl verecekler.

7 Haziran seçimlerini başarı gibi yutturmaya çalışacaklar!... Davutoğlu’na kimsenin yanaşmasına izin vermeyecekler. Etrafına etten duvar örecekler. Bırakın vatandaşı, bazı AK Partililerin bile Davutoğlu’na ulaşmasına izin vermeyecekler…

Bu şarkıyı da dillerinden düşürmeyecekler; “Urfa kaledir kaybetmeyelim” diyecekler. Aslında adım adım kaybettirenlerdir bunlar.

Koltuklarını korumak için bin bir dolap çevirenler, gerçek AK Partilileri saf dışına iterek bu günlere nasıl zemin hazırladıklarını gizlemeye çalışacaklar.

KEŞKE O KORUDUKLARI KOLTUKLARININ ONDA BİRİ KADAR SANDIKLARI KORUSALARDI…

HDP için kalbi atan AKP rozetlileri gizlemek için Şanlıurfa’nın seçim hezimetinin sorumlusu olarak HDP’yi gösterecekler. Oy vermeyen vatandaşı suçlayarak vatandaşa tepeden bakan yöneticileri gizleyecekler.

Kendilerine ulaşmanın, başbakana ulaşmaktan daha zor olanlar, kendileri kapıda karşılatanlar, bin bir dolap çevirerek yine başaracaklar…

AK Parti, AK dava, dava adamlığı ve AK sevda diyerek Aklayacaklar!..

Bilmiyorum Sayın Davutoğlu bunları aşabilecek mi? Hani adam toplamak zor değil de, cin toplar gibi, toplarsın toplamasına da dağıtması o kadar kolay değil! Davutoğlu’nun işi kolay değil biliyorum. Aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık!..

Bütün bunları yazmanın anlamsız olduğunu da biliyorum. Ama belki Sayın Davutoğlu bu satırları okur diye iki çift laf edeceğim Sayın Davutoğlu, Siz zeki ve büyük bir dava adamısınız. Size akıl vermek gibi olmasın ama buradan görünenleri yazıyorum: Vatandaşın ve İslam Âleminin AK Parti’ye yüklediği misyon çok farklı. Bu kitleler AK Parti’yi sadece bir parti olarak görmüyorlar. Belki Buna bu güne kadar parti olarak yaptıklarınız sebep oldu. Ama olan oldu…

Tüm İslam âleminde Dünya’da Mazlumların sesi, İslam Âleminin özlemle beklediği büyük geçmişin mirasçısı olarak bakılıyor AK Parti’ye…

Türkiye’de ise Vatandaşın AK Parti’ye yüklediği misyon; 90 yıldır “Türk” kimliğini ön plana çıkarıp diğer kimlikleri yok etmeye çalışan, ümmet bilincini yok edenlere dur diyen, yeniden kardeşlik ortamını tahsis eden olarak görüyor…

Barış Süreci, Kardeşlik sürecinin devamı için vazgeçilmez görüyor. Bunu yapacak, yapabilecek bir parti olarak bakıyorlar AK Parti’ye..

Ama şunu iyi bilin ki; dava adamı mı değil mi diye bakmadan paralı diye partiye aldığınız kadroların bu kaygıları yok. Dava adamlığından uzak olan onların tek davası var! O da kendisine bu koltukları sağlayan paralarına para katmaktır. Bu sayede hem koltuklarını korumuş oluyorlar. Hem de daha üst koltuklar için daha fazla para biriktiriyorlar…

Vatandaş sizin ideallerinize bakıyor, birde kadrolarınıza bakıyor! iki arada bir derede kalıyor. Siz hem Türkiye’de hem de Dünya’da sessiz mazlumların sesi olarak görüldünüz. Umut oldunuz!

Ne olur sırf bu garibanlar için olsun bu umutları yerle bir edecek kişilere makam mevki vermeyin. Sonra bu vebali siz de taşıyamazsınız!..

Selam ve saygılar…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.