banner2

Coşmada, susmada insanın fıtratında vardır. Her ikiside bazen insana zarar verebilir kârda getirebilir. Filistin ile isgalci,Siyonist İsrail arasında bir savaş var. Zerre kadar vicdanı olan Filistinin haklı olduğunu kabul eder. Dağdaki gelmiş Bağdekini kovuyor. işgal ediyor,öldürü yor,hukuksuz bir şekilde soykırıma tabi tutuyor. Kutsallarına saldırıyor, uluslararası hukuku dinlemeden,Cami, Hastahane, Okul, sivil, yaşlı, çocuk,kadın,hasta demeden öldürüyor, yıkıyor Dünyada seyrediyor. İnsan hakları kuruluşları, mahkemeleri kör sağır.

Yönetenlerden bir çözüm görünmüyor. Akan kanın durması,soykırıma son verilmesi, ateşin sönmesi lafla, hamasi nutuklarla geciştirmek, göz boyama taktğidir. Gavur gavurluğunu yapıyor her şeyi ile İsrail'e yanındayım diyor.İslam Alemi ne yapıyor.

Halk, Kahrolsun Amerika, İsrail diyor. Mitingler düzenliyor milyonlarca insan coşuyor, galeyana geliyor. bunlar olmasın mı? Niye olmasın en azında safını belli ediyor. Hepsinden  Allah razı olsun. Bu eylemlerle milyonlar zalime karşı mazlumun Yanındayım diyor. Asıl olması gereken liderlerle olmalı katil zalim ile tüm ilişkileri kesmeli, ne kadar üsleri varsa hepsini kapatmalıdır.  en önemlisi Siyonizme bağlı lidercikler halk tarafından tasfiye edilmelidir.

Müslümanlarca yapılması gereken şey İsrail mallarını boykot etmektir.Temizlik malzemeleri, yiyecek,içecek, giyecekker gibi... Bazılarına göre, Filistin, İsrail savaşı Araplar Savaşı, Hamas savaşı gibi isimlerle yad ediliyor. Müslümanlar için bu savaş İmanı bir meseledir. Her Müslüman sorumludur. Maddi manevi filistinin yanında olmalıdır.

Yardım noktasında bu savaş Tebük savaşına benziyor. Yahudilerın fitne tohumlarını ekmesiyle bu savaş hazırlıkları Bizans Ordusuna karşı hazırlanmıştır Allah Resulü de medinede 30 Bin kişilik bir ordu için hazırlık yapmış bu savaşa üç sınıf insan katılmamış bunlar, Münafıklar, engelli özürlüler açıktan özür beyan edenler Kuran'ı kerimin Tevbe Süresi bu savaşı yardımı, katılanı, katılmayanı bize anlatır. Savaşa katılmayan münafıkları Murdar olarak tabir eder.

Açıktan özür beyan eden üç sahabe varki, savaşa katımayışına O, kadar pişman olurlarki, Müslümanlarda bunlara ambargo koyarlar selam vermezler bunlar kendilerini direklere bağlarlar, ağlarlar taki, Allah Resulü SAV. Medine'ye varıncaya kadar haklarında ayet iner öylece af olurlar.

Tebük savaşına Hz.Osman(R.A) 12 bin deve 10 Bin katır hibe etmiştir. Medine Tebuk arası 700 km.Yol uzun meşakketli. Bizans ordusu karşılık vermeyince geri dönmüşler. Aklı olanlar coşsalar, sussalar gayret bizden güç kuvvet Allahtandır. (Mazlumun ahı indirir şahı) Venezula, Çin, İran  İsrailin soykırımına karşı, Doğu Perinçek Filistin mücahitlerine, savaşına Şanlı direniş diyor. İlahi kelamla bitireyim yazımı: Kabeyi yıkmak için Ebrehe Ordu kurdu en büyük filleri koydu akibetine bakın.

"Rabbin fil sahiplelerine neler etti, görmedin mi? Onların kötü planlarını boşa çıkarmadı mı? Onların üstüne sürü sürü kuşlar gönderdi. O, kuşlar, Onların üzerlerine pişkin tuğladan taşlar atıyordu. Böylece Allah onları yenilip çiğnenmiş ekine çevirdi."Fil Süre si.1.5 Ayetler.

Peygamber efendi mize amcası Ebu lehebin yaptıklarına mevla bize haber veriyor. "Ebu Lehebin iki eli kurusun.Kurudu da malı ve kazandıkları ona fayda vermedi. O Alevli bir ateşte yanacak. Odun taşıyıcı olarak ve boynunda hurma lifinden bükülmüş bir ip olduğu halde karısıda ateşe girecek." Tebbet Süresi.1.5 Ayetler.

Coşmak,susmak olsada zalime karşı Cihad etmek Farzdır......

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.