banner2


Gerçek Cumhuriyet; fazilettir. Halktır. Hurriyettir. Meşru fikir özgürlüğüdür,  Adalettir. Adil paylaşımdır.  Her insanın sulhu selametle yaşadığı sistemdir.

Konuya geçmeden önce,Hiç bir millet;tüm değerleri silindir üzerinden geçilmiş bir sistem bir rejimide göklere çıkarmaz. Tam 100 Yıldır Cumhuriyetle yaşıyoruz. Taşlar henüz tam yerine oturmamış, Cumhuriyetin hilafına çok cinayetler işlenmiş.Cumhuriyet kurulduğundan günümüze kadar CHP Tüm ilkeleri Altı okla devam etmekte ve korunmaktadır öyle ilkeler ki, çelik zırhlı eleştirelemez teklif dahi edilemez Cumhuriyetin neyi ile bağdaşıyor. 1938 dan sonra CHP.Atatürkün bile söymediği Kemalizm fabrikasını kurarak halen otlanmaya devam etmektedir. Suistimal ederek, araç olarak kullanmaktadır.

Yüz yıllık Cumhuriyette Dersim olaylarında Seyyid Rıza ile beraber idam edilenler, İstiklal mahkemelerinin kararı ile idam edilenler Şeyh Saidi Kürdi ve masum arkadaşlarının idam sehpalarında infaz edilmeleri, mezarları bile halen meçhul bu olanlar Gerçek Cumhuriyete benziyor mu?

Bir Başbakan iki bakan sırf ezanı aslına çevirme den başka iftiralarla idam edilmiş, Cumhuriyette irtica var diye darbe olmuş Cumhuriyet savcıları darbecilerden brifingler almış, çoğu zaman CHP Yanlıları potin yalamıştır. Bu olanlar Cumhuriyetle bagdaşıyor mu?

CHP şapka kanununu çıkarmış karşı çıkan şapka takmayanlar ağır bedeller ödemişlerdir. Bediuzzaman büyük bir Kürt Alimidir CHP'nin döneminde Ceberrut yönetimi ile çekmediği kalmamıştır Bu nasıl bir Cumhuriyet?
Daha 2000 yılları öncesine kadar CHP. Zihniyeti ile inancından dolayı başörtülü eğitimalan Üniversite öğrencileri ikna odaları gördü kabul etmeyenler sırf Dindüşmanlığından eğitimden mahrum bırakıldı. inancından dolayı çokça başörtülü bayan görevinden oldu.Erkeklerde mağdur olmada az değil nerede oldu ? bunlar Cumhuriyet dönemiinde oldu. bu cumhuriyet Muz Cumhuriyeti mi?

Bu olumsuzluklar Gerçek Cumhuriyete uymayan eylemler O, kadar çokki yazmakla bitiremeyiz.Cumhuriyette Ezan aslından koparılacak, Camiler Ahır, depo olacak, satılacak siz buna Cumhuriyet diyeceksiniz.Halkçı olmakla halktan uzak olacaksınız Laiklik adı altında Din düşmanlığını yapacaksınız, Demokrasi ile halkı kandıracaksınız.Öylemi yemezler.

Geçmişi kan, gözyaşı, istibdat,  ceberrut yönetim anlayışı Din düşmanlığı anlayışı ile sicili bozuk olanlardan alacağımız hiç bir şey yoktur. Bu ülke ve Halkı ne çekmişse;sahte kemalistlerden,sözde Demokrasi havarilerinden, Dini alet eden sahte Dindarlardan ve sahte Kendilerini Tapınak haline getiren Kula kul olmayı reva gören Yobaz şeyhlerden çekmiştir.

CHP'yi eleştirirken, başka iktidarlar yazdıklarımdan halimidir? Hayır. Bazı konularda belki başkalarına rahmet okutuyorlar. demek mazlum halkın kaderinde var. Sormayan, sorgulamayan, medenice karşı çıkmayan, kula kul köle olamaya devam ederler. Sözünözü Gerçek Cumhu riyeti alkışlıyorum. Her sahte akımların da hasmiyim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.