banner2


Başlıkta ki ifade Kuran'ı kerimin bakara süresinden bir ayet mealidir. 11.ayet onlara "yer yüzündeki düzeni, huzuru bozmayın denildiğinde onlar;Hayır biz Islahedicileriz derler." Kuran bize geçmiş ümmetlerden tablolar sunuyor.

Bozguncular, soyguncular yaşam tarzını yaşanmaz hale getirdikleri halde, yalancılar, saltanat severler biz Islah edicileriz diyorlar. Bu tablolar tamda Asrımıza uyuyor.

Irakta kimyasal silahlar var dediler, buraya yalancı demokrasiyi getireceğiz naralarını attılar alkışçılar, yan daşlar, meddahlar kiraladılar Dünyanın gözü önünde kadim bir ülkeyi işgal ettiler talan ettiler, milyonlarca insan katledildi sakat kaldı. Gözü yaşlı dul ve yetim kaldı milyonlarca insan yurdundan göçe zorlandı. Aileler parçalandı hukuksuz bir şekilde hesap sorulmadan, işte bu katiller ve yandaşları biz Islah edicileriz, halbuki bozguncudurlar.

Kendileri terörist, bunlar terörü önleyecekmiş, ittifaklar yapılacakmış. Sadece Irak mı? Suriye, Yemen, Arakan, Mısır Libya, Filistin, Doğu Türkistan,Afganistan ķeşmir de ayni tiyatro oyunları oynanıyor. Planlar yapılıyor. Insanlık katilleri, isgalciler, servetine servet katanlar, suç makinelerinin yakalarına gerçek hukukun yapışması gerekirken, mazlumların yakalarına yapışıyor cezaevleri mazlumlarla dolu, yokluk yolsuzluk, adaletsizlik, soygun yeri göğü inletiyor.

Celladına aşık olanlarda seyredyor insanlığa nasıl huzur gelecek. Karıştırma da Arap baharının sonlarına gelinmiş, Boz guncu israile genişlemek için tüm kapılar açılmış, sıra Rusya'nın dağılması ile bağımsızlığını ilan eden devletlerde görünüyor. Kazakistan bunlardan biri. Perde arkasını bilmiyoruz.

Halk; yokluk yosuzluktan bıkmış, protestolar bunun için, yönetim ise, hemen alışık olduğumuz protestoculara patentli Terörist, Feto planı, Amerika oyunu diyorlar. Hele Kazakistan Cumhurbaşkanı ise, emir verdim ikaz etmeden ateş edin emri hangi hukuka insan haklarına uyuyor anlamış değilim.

Islah ediciler böyle olur. iki kutuplu dünyada Rusyanın sicilide temiz değil, karıştırma da eski şehametini özleme var. Halklarını zamlarla, yüksek haksız vergilerle, yokluk, yolsuzluk, hukuk suzluklarla köle gibi görenler, terbiye etmeye yeltenenler ne kendileri rahat edernede halkları, huzurda olmaz.

Biz Islah edicileriz densede, insanlık için tüm beşerî ideolojiler, yönetim şekilleri denenmiştir. bu güne kadar insanlık huzur bulmamıştır bulamaz müslümanlara ne oluyor? Halen bocalanıyorlar kayıp edileni batıl ve batıda arıyorlar. Kurtuluş islamda, islamın sosyal adalet anlayışında, Faizsiz sistemde, Adil siyasette, bozgunların yalancı Islah naralarına kanmayın.
En önemlisi verilen narkozdan uyanın.
Vesselam....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.