banner2

 Ameller iki çeşittir. İyi Ameller, kötü Ameller. Rabbimiz tüm insanlardan iyi ameller işlemeyi emrediyor. Her kavme peygamber göndermenin amacıda budur.

Yer yüzüne çok kavimler gelmiş, iyi ameller işlemiş kavimler olduğu gibi, kötü Ameller işleyen asi kavimler de olmuştur. Kötü Amellerin faturası yangın gibi etrafınıda yakar, yıkar bütün Peygamberler, Sahabeler, tabiinler,gerçek ulema ve Evliyalar insanları Allaha kul olmaya çağırmışlar,Kula kul olmayı ret etmişler bedeller de ödemişler.

insanlık Bugün nazi zihniyetlilerin, Irkçı Emperyalizmin tek dişi kalmış canavarların acımasızlığına maruz kalıyorsa, özgür iradelerinin ipotekli olması, kula kul, köle olma sevdasından kurtulamamasındandır.  Hür doğan insan neden başkasına kul köle olsun ki?

Amellerimizden Halık hastalık verdi ibret almadık ilaç sektörü dahada şişti deprem oldu.Yine ibret almadık yeni konutlar yapmaya başladık rant zirveye çıktı çimento, Demir zemin hırsızları piyasadan hiç eksik olmadı. Sel yel oldu yine ibret alan olmadı. Allah C.C.Amelimize göre bizi imtihan eylemesin.

Şimdi 3.Dünya Savaş çanları çalıyor. Halen saffımız bile belli değil, Dünyanın neresinde olursa olsun, Dini, dili, mezhebi ne olursa olsun mazlumun yanında, Zalimin karşısında olmak parolamız olmalıdır.

Dünyanın gözü önünde Filistinde Kadın, çocuk,yaşlı, sivil demeden katil israil savaş suçu işliyor, soykırım yapıyor kimse durduramıyor. Nerede yalancı Hukuk? Nerede sahtekar insan hakları? Nerede Kadın haklarını savunan bağnazlar. Böylesi bir Dünyada huzur olur mu? Hele sözde 57 İslam ülkesi lider, yönetim, iktidar bazında hepsi mezarı müteharrik. Allah hidayet versin. Bu kadar zilleti vicdan kaldıramıyor. Bunca kan akıtılırken, halen katillerden medet umuluyor. Katilin eli sıkılıyor. Bazı Sofiziftler savaşın durması için Hayber Kalasını örnek veriyor. Eyvah.

Ülkenden katile gemilerle limanlardan gıda gidiyor. Tüm ticari ilişkiler devam ediyor. Milli çıkarlar insan ölümlerinin önünde, bu alanada giremi yorsun. İncirlikte toplanıyor slogan atmakla övünüyorsun. iktidarın bal peteklerine yapışmanda iman esasları gibi, bu halinle güya zulme karşı duruşmuş, beyhude.. Allah C.C.Kimin ne niyette olduğunu biliyor. Her şey ayan, beyan ortada kimse dışını kalaylamasın.

Mazlumun ateşini söndürmeye çalışan yine mazlumdur. iktidarın küçük ortağı bigürledi. Füzelere karşı sapan taşı ile karşılık veririm dedi. Meğer balonmuş,hava aldırmaymış keşke olsaydı.Üsleri kapatmak, ticari ilişkileri kesmek, Ürün boykotlarına destek vermek, katil zalim için en büyük füzedir. Buda mı zor. Savaşlarda silah tüccarları altın devrini yaşıyor. Kan üzerinden servet elde etmek firavun mesleğidir. ülkemizin yerli teröristleri; toprakları,canları rehin alınmış, kutsalları çiğnenmiş mazlumin sanların hakkını almaya verdiği mucadelecilere terörist demeri kendilerini tarif ediyorlar.

Dünyada Dini, dili ne olursa olsun zulme ka rşı duruş sergileyenlere selam olsun. Zulme karşı Başını kuma gömen, tüm gövdesi görünenlerede Allah narkozdan uyanmayı nasip etsin. Amelimize göre verilen musibetleri, mazlumlar hürmetine def'u ref eylesin. Akibet muttakilerindir....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.