banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Urfa Haber Şanlıurfaspor Urfa Haberleri

Şanlıurfa Belediyesi 20 Milyon TL daha borçlandı
Belediye Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşim Toplantısı Belediye Başkan Vekili Mehmet Fevzi Yücetepe başkanlığında gerçekleştirildi.
Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda yeni imara açılan bölgelerde altyapıda kullanılmak üzere İller Bankası’ndan alınması istenilen 20 Milyon TL’lik kredi talebi oybirliğiyle kabul edildi.
Ayrıca yine dünkü birleşimde görüşülen ancak bugüne bırakılan “Su İzleme-Denetleme Ücretlerinin Belirlenmesi” başlıklı gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Buna göre; Şanlıurfa Belediyesi İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde yer alan Su İzleme-Denetleme Laboratuarında vatandaşlardan gelen su tahlil talepleri ücretsiz olarak gerçekleştirilirken diğer taleplerin ücreti ise 1100 TL olarak belirlendi.
Toplantıda daha sonra imar planlarına itirazlar görüşüldü. İlk olarak Milli Emlak Müdürlüğü’ nün Süleymaniye Mahallesi 4614 ada 2 nolu parselin Sosyal Tesis İmar Planı değişikliğinde istenilen meclis kararına yapılan itiraz kabul edildi. SSK Arkası Revizyon+İlave İmar Planına yapılan itiraz ise meclis üyelerince kabul edilmedi. Maşuk 1/5000 ölçekli nazım imar planına itiraz ise imar komisyonuna havale edildi.
Toplantı, imar komisyonunda karara bağlanan 15 dosyanın görüşülmesinin ardından sona erdi. Bu birleşimin ardından Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantıları sona erdi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.