banner2
Öne Çıkanlar Sivas 4 Eylülspor Ayak Sağlığı HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan Bornavaspor Nicolò Zaniolo

Ekinci; Üzgünüm ama küsmedim

Uzun yıllar AK Parti İl Başkanı olarak görev yapan ve son olarak 2011 Genel seçimleri için gönül verdiği partisinden milletvekili aday adayı olan Mehmet Ekinci listelerin açıklanmasının ardından bu Gün Parti İl Başkanlığında Başkan ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

 

Ekinci burada yaptığı açıklamasında “Listeye alınmadım. Bu konuda üzgünüm ama küskün değilim” dedi.

 

Bir aday gibi seçim çalışmalarına katılacağını da sözlerine ekleyen Ekinci “Bilindiği gibi 24. Dönem milletvekili seçimleri için AK Parti’den aday adayı oldum ancak genel merkezin takdiri sonucu farklı bir liste çıktı. Şahsım olarak üzgünüm ancak hiçbir zaman küskün değilim. Genel merkezimiz 12 ismi seçti ve biz ak günde de kara günde de partimizin yanındayız. Bu ilk günler biraz sıkıntılı geçer ama ben ve arkadaşlarım partimizin yanında duracak ve desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Elimizden ne gelirse AK parti için yapmaya hazırız. Partimiz için, Türkiye için, yeni anayasa için yaptığımız mücadelenin neticelenmesi için gayret ve özveri ile bir adaydan daha fazla çalışacağıma söz veriyorum. Küskün değilim ve partimin yanında duracağım. 2007 yılı seçimlerinde alınan başarının 2011 de daha üst seviyelere ulaşabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Kimsenin bundan bir şüphesi olmasın” diye konuştu.

 

Ekinci’nin ziyaretinin kendilerinde büyük mutluluk oluşturduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise “Partimize gönül veren, özverili çalışmalarda bulunan Mehmet Ekinci’nin ziyareti bizi onurlandırmıştır. Biz büyük bir aileyiz. Partimize gönül veren Mehmet Ekinci’nin listede yer almaması bizleri de üzmüştür ama aramızda herhangi bir kırgınlık yoktur. Partiye emeği çok geçen eski il başkanımızdır. Ağabeyimizdir. Tabi listede olmayan birçok isimde bizleri arayarak partilerinin yanlarında olduğu mesajını bizlere vermişlerdir. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah biz aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte partimizi en üst seviyeye çıkaracağız” dedi.

Şahin Öznur / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.