banner2
Öne Çıkanlar büyükşehir Kenan Poleo Letná Stadyumu Celalettin Erkmen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim

Akyürek mevcut yaraların iyileştirilmesi için çalışıyoruz-VİDEO&FOTO
Milletvekili Mehmet Akyürek, hafta sonu nedeniyle geldiği memleketinde kamu kurum, kuruluşlar ile bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

Beraberindeki heyetle Şanlıurfa Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Ziraat Mühendisleri Odası, Harran Üniversitesi, DEDAŞ İl Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi’ni ziyaret eden Akyürek, kurum müdürleriyle görüştü.

Akyürek, bir süre de esnafı gezerek yoldaki vatandaşlara hal hatır sordu. Herhangi bir sıkıntılarının olması durumunda gereken her şeyi yapacaklarını ifade eden Akyürek, “Vatandaşımızın emrindeyiz. Hep çalışacağız. Sorun, sıkıntı ne varsa; gelsinler çözelim. Bizim yakamızdan tutsunlar. Çalışıyoruz, çalışcağız. Çiftçimizin, sanayicimizin sorunları ile ilgili müdürlerimizle görüştük. Vatandaşlarımız, bize dualarını esirgemesinler” dedi.

Akyürek, daha sonra Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne gidip başhekim ve hastaları ziyaret etti.

Akyürek, son ziyaret ettiği İl Özel İdaresi’nde İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu’ndan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.