banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Bitlis Diyarbakır Elazığ

AK Parti'den Halk Günü Toplantısı

Ayda 1 kez düzenleneceği açıklanan halk gününde ‘halk günü’nde vatandaşların sorunları dinlenerek çözüm yollarının aranacağı bildirildi.

Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenecek olan ‘halk günü’nde  ayda bir gününü halkın sorununa ayırdığını açıkladı. İlçe Teşkilatı diğer günleri kime ayırdığını ise açıklandamadı.


Halk günlerinin öneminin farkında olduklarını belirten Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, “Yerel seçimle ilgili çalışmalarımıza şimdiden başlıyoruz. Halk günümüze sadece partililer değil, Şanlıurfa’da yaşayan herkesi kapsıyor. Bu toplantılarımız rutin bir şekilde her ay devam edecek” dedi.

Düzenlenecek ‘halk günü’nün teşkilat başkanlığının yürüttüğü bir proje olduğunu ifade eden Zahit, “Burada vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. Sorunu olan, problemine çözüm arayan tüm kardeşlerimizi bekliyoruz. Onların yaralarına merhem olmak bizim asli görevimizdir. Sorunların çözümü için gerekli yerlerle irtibata geçip elimizden geleni yapacağız” diye onuştu.
Halk Günü toplantısı yarın saat: 19.00’da Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nda yapılacak.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.