banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Bitlis Diyarbakır Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş

AK Parti Diğer Partilerle Bayramlaştı

 

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti il teşkilatından Belediye Meclis üyesinden oluşan bir heyet diğer siyasi partileri ziyaret ederek bayramlaştı.

Şanlıurfa AK Parti Teşkilat Başkanı Veysel Polat, Sosyal işler Başkanı İsa Kızıldemir, İl Yönetiminden  Cemil Çadak, M. Talat Akay, Yusuf Mert, Şahban Kılıç ve Belediye meclis üyesi Osman Deniz’den  oluşan heyeti bayramlaşmak için BDP’ye gittiler. BDP’de Milletvekili İbrahim binici karşıladı. Daha sonra, MHP binasına geçen heyeti MHP’li Muzaffer Çakmak karşıladı. Ardından SP’ye geçen heyet SP’lilerle bayramlaştılar. Son olarak CHP’ye geçen heyet CHP il Başkanı Yusuf Köse ve Mahmut Yıldız karşıladı. Siyasi Parti temsilcileriyle bayramlaşan AK Parti heyeti ‘Bayram kardeşlik ve barış demektir. Kaynaşma ve birlikteliğin adı olan Bayramı diğer siyasi parti il temsilcilerine giderek yaşadık” dediler.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.