banner2
Öne Çıkanlar Letná Stadyumu Celalettin Erkmen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim Aktoprak Spor Bahçespor

Mahalli Sanatçılara profesyonel stüdyo

Artık kimse Unkapanına gitme gereği duymayacak.

Türkiyenin ve Şanlıurfanın sevilen ilahi sanatçısı Mahmut Durgun tarafından kurulan stüdyonun açılışını Kanalurfa Tv. Sahibi İbrahim Toru ve kalabalık bir vatandaş topluluğu açtı.
Stüdyo, profesyonel ses sistemleri ile her türlü kaset, CD,MP3, reklâm kayıtları yaparak hizmet verecek.
Şimdiye kadar Şanlıurfada olmayan bir hizmeti vermeye başlayan Mahmut Durgun, yaptığı açıklamada:
Bildiğiniz gibi Şanlıurfamızda sesi güzel birçok kardeşimiz var. Bunların bir çoğu imkânları elvermediği için seslerini, kendilerini tanıtmak, Unkapanı gibi stüdyolara gidemiyorlar.
Giden arkadaşlarımızın bazıları da, piyasayı bilmedikleri için orda çok fazla para harcayarak dönüyorlar.
Ellerinde hiç bir şey kalmıyor.
Biz bu kardeşlerimiz için ilimizde Güney Profesyonel Ses Kayıt stüdyomuzu kurduk. Şanlıurfalı hemşerilerimizin reklam ve videolarını burda seslendireceğiz.
Şanlıurfamızın her şeyin iyisine layık olduğunu düşünerek en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Adresimiz, Bahçelievler Mahallesi 115. Sokak Kız Meslek Lisesi ilersi Yılça Apartmanı Kat 1 No 3 de hizmet veriyoruz dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.