banner2
Öne Çıkanlar Letná Stadyumu Celalettin Erkmen ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim Aktoprak Spor Bahçespor

Akif Hoca'nın mevlidi oğulları okudu

Geçtiğimiz Perşembe akşamı kalp krizi sonucu vefat eden Emekli Öğretmen Şanlıurfalı Ünlü Gazelhan ve Mevlithan Akif Hoca lakaplı Mehmet Akif Baybostancı’ya dün akşam mevlit okutuldu. Akif hoca’nın mevlidini Hafızlar mevlit gurubundaki oğulları ile dergah gurup okudu.

 

Geçtiğimiz Perşembe günü kalp krizi rahatsızlığı geçirerek özel bir hastanede vefat eden Emekli Öğretmen Şanlıurfalı ünlü Gazelhan ve Mevlithan Akif Hoca lakaplı Mehmet Akif Baybostancı, Cuma Namazını müteakiben Harrankapı mezarlığında toprağa verilmişti.

 

Şurkav 1’de taziyesi yapılan Mehmet Akif Baybostancı için dün akşamda Taziye evi bahçesinde mevlit okutuldu. Merhumun Mevlidini Hafızlar Mevlit gurubundaki oğulları Hayati Baybostancı, Abdulkadir Baybostancı, Dergah mevlit gurubundan Ziya Demirbaş, Bekir Çiçek ile Hafız Ramazan demirci ve Hafız Murat Fidancıoğlu okudu.

 

Mevlit okuyanların seslendirdikleri biri birinden güzel ilahiler mevlit’e katılanlara duygulu anlar yaşattı. Mevlit’e katılanlar ilahilere eşlik ederken bazı katılımcılar gözyaşlarına hakim olamadılar.

 

Mevlit’e yaklaşık 2 bin kişi katılırken semazenler muhteşem gösteriler yaptılar. Emekli Öğretmen Şanlıurfalı Ünlü Gazelhan ve Mevlithan Akif Hoca lakaplı merhum Mehmet Akif Baybostancı’nın oğlu Hayati Baybostancı, mevlitten sonra kısa bir konuşma yaparak, Babası’nın cenazesinde, taziyesinde ve mevlidinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.